Սառը խոտիկներ | All Cuisines With Ani
Սառը խոտիկներ

Բազուկով և հալած պանրով խավիար

Բազուկով պատրաստվող ուտեստները զարմացնում են իրենց պարզությամբ և օգտակարությամբ: ԸՆդամենը մի քանի մթերք և Ձեր ձմեռային վիտամինները պատրաստ են:

Փետրվարի 18 2017թ

Տոնական լցոնած հավ

Տոնական սեղանը ավելի է գեղեցկանում նոր և օրիգինալ ուտեստներով։ Պատրաստեք լցոնած հավը այս բաղադրատոմսով և այն կդառնա ամանորյա սեղանի Ձեր սիրելի <<զարդը>>։

Հունվարի 10 2017թ

Դասական մարինացված կարմիր պղպեղ

Մարինացված կարմիր պղպեղը զարդարում է ինչպես տոնական, այնպես էլ առօրյա սեղանները։ ՈՒրեմն ժամանակ չկորցնենք և շատ արագ անցնեք պատրաստման գործընթացին։

Հոկտեմբերի 2 2016թ

Դանդուռով թթու

Դանդուռից կարելի էպատրաստել ոչ միայն աղցաններ, այլ նաև թթու դնել: Թթուն ստացվում է շատ համեղ, իսկ պատրաստելի շատ քիչ ժամանակ է խլում:

Սեպտեմբերի 21 2016թ

Ջեռոցում տապակած տավարի լեզու

Ապրիլի 12 2016թ

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Մարինացված կարմիր պղպեղը յուրաքանչյուր հայի խոհանոցում կարելի է տեսնել։ Այսօր Ձեզ կներկայացնեմ մարինացված կարմիր պղպեղի պատրաստման նոր բաղադրատոմս, որը բացարձակ չի զիջում ընդունված դասական տարբերակին։ Այն ունի համային շատ նուրբ երանգներ։

Նոյեմբերի 10 2015թ

Մարինացված կանաչ լոբի

Մարինացված բանջարեղենը մսի կամ ձկան հետ մատուցելու լավագույն տարբերակներից մեկն է: Պատրաստենք մարինացված կանաչ լոբի, քանի դեռ հնարավոր է աշնանային բերքից օգտվել:

Հոկտեմբերի 24 2015թ

Դդմիկը մայոնեզով և համեմունքներով

Սեպտեմբերի 28 2015թ

Սիրամարգի պոչ

Տոնական սեղանը զարդարելու համար երբեմն գեղեցիկ և ախորժելի տեսք ունեցող սառը ուտեստը բավական է: Այդպիսի սառը ուտեստ պատրաստել կարելի է նաև ամենօրյա հասանելի մթերքներից:

Սեպտեմբերի 27 2015թ

Սմբուկը աջիկայով և մայոնեզով

Տապակած սմբուկը կարող է յուօրինակ համ ունենալ շնորհիվ աջիկայով և մայոնեզով պատրաստված սոուսի։ Փորձեք այս տարբերակը և հարստացրեք Ձեր բաղադրատոմսերի գիրքը ևս մեկ հեշտ, արագ և համեղ բաղադրատոմսով։

Սեպտեմբերի 22 2015թ