Տաք ուտեստներ | All Cuisines With Ani
Տաք ուտեստներ

Հավի կրծքամսով և լավաշով սամոսա

Այսօր կպատրաստենք հնդկական սամոսայի մոտիվներով հայկական լավաշով և հավի կրծքամսով եռանկյունաձև բլիթներ, որոնք արտաքնապես կհիշացնեն հնդկական սամոսան, իսկ համը շատ մոտ կլինի մեր քիմքին։ Խմորի փոխարինումը լավաշով ավելի կհեշտացնի մեր գործը։

Մարտի 21 2017թ

Կաղամբով կոտլետ

Բանջարեղենային կոտլետները ստացվում են շատ հյութեղ և համեղ: Կաղամբով կոտլետները ևս շատ համեղ են լինում:

Մարտի 15 2017թ

Ոսպով և լավաշով ռոլլ

Մեծ պահքի ժամանակ հայերի համար բավականին դժվար է զանազան ուտելիքներ պատրաստե,քանի որ մենք ավելի շատ մսակեր ենք․ Այս ընթացքում կփորձեմ թեթեևացնել Ձեր հոգսը և առաջակել հասանելի և հեշտ պատրաստվող պահքային ուտեստներ։

Մարտի 6 2017թ

Հավի կծու սրտիկներ

Փետրվարի 9 2017թ

Մսով կոտլետ

Հյութեղ կոտլետներ պատրաստելը այլևս դժվար չէ։ Պարզապես հետևեք բաղադրատոմսին։

Փետրվարի 2 2017թ

Բրնձով շոգեխաշած կաղամբ

Շոգեխաշած կաղամբը մսի հետ մատուցվող շատ համեղ խավարտ է։ Առաջարկում եմ շոգեխաշած կաղամբի նոր ու հետաքրքիր բաղադրատոմս։ Չնայած բաղադրիչների հասարակ լինելուն, այն շատ համեղ ու գեղեցիկ է ստավում։

Հոկտեմբերի 13 2016թ

Սպանախով և դդմիկով դերունի

Դերունին ուկրաինական խոհանոցի ամենահայտնի ուտեստներից մեկն է։ Դասական տարբերակը պատրաստվում է կարտոֆիլով։ Այսօր առաջարկում եմ մեկ այլ՝ շատ համեղ տարբերակ։

Հոկտեմբերի 3 2016թ

Մածունով կանաչ լոբի

Կանաչ լոբով պատրաստվող շատ համեղ ու հետաքրքիր ուտեստ, որի համար շատ բաղադրիչներ պետք չէ:

Սեպտեմբերի 25 2016թ

Իմամ Բայալդի

Տապակած բանջարեղնեով պատրաստվող ուտեստների մեջ ամենահամեղներից մեկը բոլորիս հայտնի Իմամ Բայալդին է: Պատրաստման եղանակաները շատ են: Առաջարկում եմ պատրաստել այս տարբերակով, որը շատ հեշտ է և համեղ:

Սեպտեմբերի 18 2016թ

Դդմիկով պեննե

Պեննեն իտալական պաստայի տարատեսակ է, որը թարգմանաբար նշանակում է փետուր։ Այն շատ հեշտ է պատրաստվում և հրաշալի համադրվում է բանջարեղենի հետ:

Սեպտեմբերի 17 2016թ