Բաղադրությունը`

  • 3 հատ միջին չափի գլուխ սոխ
  • 2 հատ ձու
  • 5 ճ/գ սպիտակաձավար
  • 50 գրամ կարագ
  • աղ
  • սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Սոխը մաքրել, բաժանել չորս մասի: Սառը ջրի մեջ լցնել 1 թ/գ աղ և 1 թ/գ քացախ: Սոխը թողնել ստացված լուծույթի մեջ 20-30 րոպե: Այս եղանակով կարելի է ազատվել սոխին յուրահատուկ հոտից և դառնությունից:
2.Սոխը շատ մանր կտրատել կամ մանրացնել բլենդերով: Առաջացած հյութը քամել: Համեմել աղով և պղպեղով, ավելացնել ձուն,սպիտակաձավարը և լավ խառնել:
3.Թավան տաքացնել, ավելացնել կարագը, թողնել որ հալվի: Տաքացած կարագը մեջ ճաշի գդալով դնել պատրաստի զանգվածից, գդալով մի փոքր տարածել: Մոտավորապես ստացվում է 10-12 հատ ալադի:

գլուխ սոխ սպիտակաձավար ձու Տաք ուտեստներ

Նմանատիպ գրառումներ

Սիսեռով և սմբուկով ամառային ճաշ

Կարտոֆիլով տորթ

Ձվով տապակած թելուկ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Կոլդունի

Մսով կոտլետ

Դդմիկով կոտլետ

Մածունով կանաչ լոբի

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Դանդուռով ձվածեղ

Բրնձով և խաղողի տերևներով փլավ

Կիտրոնով թխվածք

Արագ պատրաստվող միս

Սպիտակ լոբով դիետիկ կոտլետ

Կոտլետ "Նրբություն"

Բազուկով չեխական դերունի

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Հավի կրծքամիսը բրոկոլիով

Հավի կրծքամիսը թթվասերով

Աջափսանդալի

Խորոված սմբուկով և պղպեղով խավարտ

Ֆալաֆել բազուկի տերևներով

Սնկով և հավի մսով սպագետի

Գազարով տորթ

Գյուղական կարտոֆիլ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Սրտաձև էկլեր

Սպանախով ձվածեղ

Կարտոֆիլը կանաչ սոխով

Դերունի

Տապակած խառը բանջար

Էկլեր

Ձավարով և համեմունքներով փլավ

Նեխուրով ոչխարի միս

Չաշուշուլի դդմի սերմերով

Տապակած կարտոֆիլը դդմիկով

Խեկը բանջարեղենով

Մաղադանոսով կոտլետ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Ջեռոցում եփած սխտորով կարտոֆիլ

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Հաճարով և սնկով փլավ

Խոզի միսը բանկայի մեջ

Բրնձով և դանդուռով փլավ

Ամերիկյան Փանքեյք

Բլղուրով և մանդակով փլավ

Պեկինյան կաղամբով և հազարով աղցան

Տապակած մանդակ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Բանջարեղենային միքս

Սնկով և բլղուրով փլավ

Շոգեխաշած կաղամբը դդմիկով

Դդմիկով և սնկով սոտե

Ծաղկակաղամբով <<փլավ>>

Ամառային պաշտետ հավի լյարդով

Իշխանը բանջարեղենային բարձիկի վրա

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Լյարդով աղցան

Նուտելայով բրաունի

Բրնձով շոգեխաշած կաղամբ

Սպանախով և դդմիկով դերունի

Դդմիկով պեննե

Իմամ Բայալդի

Սոբա

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Հավի կրծքամսով և լավաշով սամոսա

Ձվով տապակած շրեշտ

Կաղամբով կոտլետ

Ոսպով և լավաշով ռոլլ

Հավի կծու սրտիկներ

Տիրամիսու

Բրնձով և կանաչ սխտորով փլավ

Դդումով կոտլետ

Տապակած գազար

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Lյարդով տորթ

Լյարդը թթվասերով

Բրնձով մինի տորթեր

Տորթ <<Պանչո>>

Նրբերշիկը կաղամբի մեջ

Բանանով հաց

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Հավի բդիկը պարկի մեջ

Ղազան խորոված

Շոկոլադե կեքս

Գազարով և լապշայով աղցան

Հավի միս «Բան-Բան»

Ամանորյա

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Շոկոլադով կեքսեր

Խորոված ջեռոցում

Աղցան <<Արքայազն>>

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Մսով ռուլետներ

Հավով լցոնված սմբուկ

Սաղմոնը մեղրա-մանանեխային սոուսով

Ռուլետ <<Վագրային>>

Կոտլետներ ջեռոցում

Բազուկով կոտլետ

Հնդկաձավարով և սնկով փլավ

Հաղարջով ալադի

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Սոխառածով ավելուկի աղցան

Բազուկով խավիար

Հավի մսով գնդիկները շերտավոր խմորի մեջ

Սպագետի սմբուկի սոուսով

Տապակած հավը լիմոնով

Հավի մսով և կաղամբով տեֆտելիա

Դդմիկով սոտե

Խորոված սմբուկով կոտլետ

Սև հաղարջով կեքս

Բրոկոլիով ձվածեղ

Ծաղկակաղամբով կոտլետ

Այծի միսը գինով եփված

Կարմիր լոբով կոտլետ

Կատալոնական աղցան

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Դդմիկով օրզո

Ծաղկակաղամբ <<Բրնձի հատիկներ>>

Շոկոլադե տորթ

Ցոխադի Սուենտե

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Lյարդով կոտլետ

Տորտինո

Ելակով ալադի

Շոկոլադե բիսկվիտ

Տապակած մատղաշ կարտոֆիլ

Կամդի-չա

Մատղաշ կարտոֆիլով և հավի բդիկներով ռագու

Սև հաղարջով մաֆին

Ծիրանով բիսկվիտ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Վարունգով աղցան

Տապակած կանաչ սխտոր

Կանաչ լոբով ամառային ճաշ

Սերկևիլով ոչխարի միս