Բաղադրությունը`

  • 3 հատ միջին չափի գլուխ սոխ
  • 2 հատ ձու
  • 5 ճ/գ սպիտակաձավար
  • 50 գրամ կարագ
  • աղ
  • սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Սոխը մաքրել, բաժանել չորս մասի: Սառը ջրի մեջ լցնել 1 թ/գ աղ և 1 թ/գ քացախ: Սոխը թողնել ստացված լուծույթի մեջ 20-30 րոպե: Այս եղանակով կարելի է ազատվել սոխին յուրահատուկ հոտից և դառնությունից:
2.Սոխը շատ մանր կտրատել կամ մանրացնել բլենդերով: Առաջացած հյութը քամել: Համեմել աղով և պղպեղով, ավելացնել ձուն,սպիտակաձավարը և լավ խառնել:
3.Թավան տաքացնել, ավելացնել կարագը, թողնել որ հալվի: Տաքացած կարագը մեջ ճաշի գդալով դնել պատրաստի զանգվածից, գդալով մի փոքր տարածել: Մոտավորապես ստացվում է 10-12 հատ ալադի:

գլուխ սոխ սպիտակաձավար ձու Տաք ուտեստներ

Նմանատիպ գրառումներ

Դանդուռով ձվածեղ

Սիսեռով և սմբուկով ամառային ճաշ

Դդմիկով կոտլետ

Կոլդունի

Կարտոֆիլով տորթ

Արագ պատրաստվող միս

Ձվով տապակած թելուկ

Բրնձով և խաղողի տերևներով փլավ

Սպիտակ լոբով դիետիկ կոտլետ

Կիտրոնով թխվածք

Մսով կոտլետ

Մածունով կանաչ լոբի

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Դդմիկով պեննե

Իմամ Բայալդի

Շոկոլադով կեքսեր

Բրնձով և կանաչ սխտորով փլավ

Խորոված ջեռոցում

Սնկով և հավի մսով սպագետի

Խորոված սմբուկով և պղպեղով խավարտ

Հաճարով և սնկով փլավ

Սպանախով և դդմիկով դերունի

Սոբա

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Աղցան <<Արքայազն>>

Նուտելայով բրաունի

Բրնձով շոգեխաշած կաղամբ

Լյարդով աղցան

Աջափսանդալի

Բազուկով չեխական դերունի

Դերունի

Սպանախով ձվածեղ

Նեխուրով ոչխարի միս

Տապակած խառը բանջար

Ձավարով և համեմունքներով փլավ

Էկլեր

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Ջեռոցում եփած սխտորով կարտոֆիլ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Կոտլետ "Նրբություն"

Հավի կրծքամիսը բրոկոլիով

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Տապակած կարտոֆիլը դդմիկով

Հավի կծու սրտիկներ

Տիրամիսու

Դդմիկով և սնկով սոտե

Սնկով և բլղուրով փլավ

Շոգեխաշած կաղամբը դդմիկով

Ծաղկակաղամբով <<փլավ>>

Մսով ռուլետներ

Ամառային պաշտետ հավի լյարդով

Իշխանը բանջարեղենային բարձիկի վրա

Դդումով և բրնձով փլավ

Հնդկաձավարը սմբուկով

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Առողջ ծաղկակաղամբ

Աղցան <<Ավելուկ և կարմիր պղպեղ>>

Սալորով թխվածք

Հավի կրծքամսով և դդմիկով կոտլետ

Բանջարեղենային միքս

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Ձվով տապակած շրեշտ

Հավի կրծքամսով և լավաշով սամոսա

Ոսպով և լավաշով ռոլլ

Կաղամբով կոտլետ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Պեկինյան կաղամբով և հազարով աղցան

Խոզի միսը բանկայի մեջ

Բրնձով և դանդուռով փլավ

Ամերիկյան Փանքեյք

Հավով լցոնված սմբուկ

Տապակած մանդակ

Բլղուրով և մանդակով փլավ

Կարտոֆիլը կանաչ սոխով

Չաշուշուլի դդմի սերմերով

Բազուկով խավիար

Շոկոլադե բիսկվիտ

Տապակած մատղաշ կարտոֆիլ

Սոխառածով ավելուկի աղցան

Հավի բդիկը պարկի մեջ

Ղազան խորոված

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Ելակով ալադի

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Մատղաշ կարտոֆիլով և հավի բդիկներով ռագու

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Կամդի-չա

Lյարդով կոտլետ

Տորտինո

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Շոկոլադե կեքս

Հավի միս «Բան-Բան»

Նրբերշիկը կաղամբի մեջ

Բրնձով մինի տորթեր

Լյարդը թթվասերով

Կոտլետներ ջեռոցում

Տորթ <<Պանչո>>

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Ամանորյա

Տապակած գազար

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Գազարով և լապշայով աղցան

Հաղարջով ալադի

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Բանանով հաց

Lյարդով տորթ

Հնդկաձավարով և սնկով փլավ

Տապակած կանաչ սխտոր

Կանաչ լոբով ամառային ճաշ

Դդումով կոտլետ

Այծի միսը գինով եփված

Կարմիր լոբով կոտլետ

Սաղմոնը մեղրա-մանանեխային սոուսով

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Դդմիկով օրզո

Ծաղկակաղամբ <<Բրնձի հատիկներ>>

Սերկևիլով ոչխարի միս

Կատալոնական աղցան

Սրտաձև էկլեր

Խեկը բանջարեղենով

Հավի կրծքամիսը թթվասերով

Գյուղական կարտոֆիլ

Ֆալաֆել բազուկի տերևներով

Գազարով տորթ

Ծաղկակաղամբով կոտլետ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Ծիրանով բիսկվիտ

Ցոխադի Սուենտե

Ռուլետ <<Վագրային>>

Սև հաղարջով մաֆին

Վարունգով աղցան

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Շոկոլադե տորթ

Խորոված սմբուկով կոտլետ

Սպագետի սմբուկի սոուսով

Տապակած հավը լիմոնով

Հավի մսով գնդիկները շերտավոր խմորի մեջ

Հավի մսով և կաղամբով տեֆտելիա

Սև հաղարջով կեքս

Դդմիկով սոտե

Բազուկով կոտլետ