Բաղադրությունը`

  • 300 գրամ ելակ
  • 1 ճ/գ բալզամիկ քացախ
  • 1 ճ/գ շաքարավազ (շաքարավազը կարող եք նաև շատ լցնել)

Պատրաստման եղանակը`


1. Ելակը լվանալ սառը ջրով:Եթե ելակները փոքր են, ապա շատ ավելի լավ: Իսկ եթե մեծ են, ապա մեջտեղից կիսել կամ քառատել: Այսպես ավելի արագ կմարինացվի:
2.Ելակի վրա ցանել շաքարավազը և լցնել քացախը: Թողնել սենյակային ջերմաստիճանում 30 րոպե: Մատուցելուց առաջ կարելի է մի քանի րոպե պահել սառնարանում: Բարի ախորժակ

Հուշում`


Բալզամիկ քացախի և շաքարավազի չափերը կախված են նաև Ձեր նախասիրություններից: Կարող եք մի փոքր ավել անել:

ելակ շաքարավազ բալզամիկ քացախ Աղանդեր

Նմանատիպ գրառումներ

Սև հաղարջը ձմռան համար

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Հոնով և տանձով ջեմ

Գազարով տորթ

Շառլոտկա

Շոկոլադե տորթ

Ծիրանով բիսկվիտ

Լեբկուխեն

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Կաթնաշոռով և չրերով ռոլլեր

Չիչխանով կոկտեյլ

Կիտրոնով թխվածք

Էկլեր

Միջինք (Տապլա)

Կաթնաշոռով և կեռասով մուս

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կեֆիրով թխվածք

Բանանով հաց

Հաղարջով ալադի

Տնային կոնֆետներ

Պասի թխվածքաբլիթ

Ռուկոլայով աղցան

Տորտինո

Շոկոլադով կեքսեր

Ելակով ալադի

Շոկոլադե բիսկվիտ

Գազարով կեքս

Սև հաղարջով մաֆին