Բաղադրությունը`

  • 300 գրամ ելակ
  • 1 ճ/գ բալզամիկ քացախ
  • 1 ճ/գ շաքարավազ (շաքարավազը կարող եք նաև շատ լցնել)

Պատրաստման եղանակը`


1. Ելակը լվանալ սառը ջրով:Եթե ելակները փոքր են, ապա շատ ավելի լավ: Իսկ եթե մեծ են, ապա մեջտեղից կիսել կամ քառատել: Այսպես ավելի արագ կմարինացվի:
2.Ելակի վրա ցանել շաքարավազը և լցնել քացախը: Թողնել սենյակային ջերմաստիճանում 30 րոպե: Մատուցելուց առաջ կարելի է մի քանի րոպե պահել սառնարանում: Բարի ախորժակ

Հուշում`


Բալզամիկ քացախի և շաքարավազի չափերը կախված են նաև Ձեր նախասիրություններից: Կարող եք մի փոքր ավել անել:

ելակ շաքարավազ բալզամիկ քացախ Աղանդեր

Նմանատիպ գրառումներ

Հոնով և տանձով ջեմ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Սև հաղարջը ձմռան համար

Տնային կոնֆետներ

Չիչխանով կոկտեյլ

Էկլեր

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Գազարով տորթ

Լեբկուխեն

Կաթնաշոռով և չրերով ռոլլեր

Միջինք (Տապլա)

Չրերով կոնֆետ

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Կիտրոնով թխվածք

Շառլոտկա

Շոկոլադե տորթ

Ռուկոլայով աղցան

Գազարով կեքս

Պասի թխվածքաբլիթ

Կեֆիրով թխվածք

Բանանով հաց

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Շոկոլադե բիսկվիտ

Ելակով ալադի

Շոկոլադով կեքսեր

Ծիրանով բիսկվիտ

Սև հաղարջով մաֆին

Կաթնաշոռով և կեռասով մուս

Տորտինո

Հաղարջով ալադի