Բաղադրությունը`

  • 250 գրամ հաղարջ (կարելի է վերցնել նաև սառեցված)
  • 80 գրամ վարսակի փաթիլներ
  • 150 գրամ յոգուրտ կամ կեֆիր
  • դարչինը և վանիլինը ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը`

Վարսակի փաթիլների վրա լցնել կեֆիրը կամ յոգուրտը, ավելացնել թեթևակի հարած բանանը և հաղարջը: Համեմել վանիլինով և դարչինով:

Նախաճաշը նախատեսված է 2 հոգու համար, ուստի լցնել երկու առանձին ամանների մեջ և զարդարել բանանով ու հաղարջով:

Կարելի է ուտել ինչպես պատրաստելուց անմիջապես հետո, այնպես էլ սառնարանում սառեցնելուց հետո:

հաղարջ բանան կեֆիր յոգուրտ դարչին Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Բանանով հաց

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Սմուզի

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Սպանախով ձվածեղ

Դերունի

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Մաղադանոսով կոտլետ

Վարսակի շիլա

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Ավոկադոյով և սնկով տոստ

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Սալորով թխվածք

Ավոկադոյով տոստ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Լեբկուխեն

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Մարինացված բազուկ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Հաղարջով ալադի

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Գազարով կեքս

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Կիվիով կոկտեյլ

Շառլոտկա

Դդմիկով խավիար

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Գետնանուշի կարագ

Դանդուռով ձվածեղ

Գազարով տորթ