Բաղադրությունը`

  • 250 գրամ հաղարջ (կարելի է վերցնել նաև սառեցված)
  • 80 գրամ վարսակի փաթիլներ
  • 150 գրամ յոգուրտ կամ կեֆիր
  • դարչինը և վանիլինը ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը`

Վարսակի փաթիլների վրա լցնել կեֆիրը կամ յոգուրտը, ավելացնել թեթևակի հարած բանանը և հաղարջը: Համեմել վանիլինով և դարչինով:

Նախաճաշը նախատեսված է 2 հոգու համար, ուստի լցնել երկու առանձին ամանների մեջ և զարդարել բանանով ու հաղարջով:

Կարելի է ուտել ինչպես պատրաստելուց անմիջապես հետո, այնպես էլ սառնարանում սառեցնելուց հետո:

հաղարջ բանան կեֆիր յոգուրտ դարչին Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Բանանով հաց

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Սմուզի

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Սպանախով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Դերունի

Գազարով տորթ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Լեբկուխեն

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Շառլոտկա

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Վարսակի շիլա

Դդմիկով խավիար

Մարինացված բազուկ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Հաղարջով ալադի

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Գազարով կեքս

Կիվիով կոկտեյլ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Գետնանուշի կարագ

Մարինացված կարմիր պղպեղ