Բաղադրությունը`

  • 250 գրամ հաղարջ (կարելի է վերցնել նաև սառեցված)
  • 80 գրամ վարսակի փաթիլներ
  • 150 գրամ յոգուրտ կամ կեֆիր
  • դարչինը և վանիլինը ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը`

Վարսակի փաթիլների վրա լցնել կեֆիրը կամ յոգուրտը, ավելացնել թեթևակի հարած բանանը և հաղարջը: Համեմել վանիլինով և դարչինով:

Նախաճաշը նախատեսված է 2 հոգու համար, ուստի լցնել երկու առանձին ամանների մեջ և զարդարել բանանով ու հաղարջով:

Կարելի է ուտել ինչպես պատրաստելուց անմիջապես հետո, այնպես էլ սառնարանում սառեցնելուց հետո:

հաղարջ բանան կեֆիր յոգուրտ դարչին Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Բանանով հաց

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Սմուզի

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Մաղադանոսով կոտլետ

Սպանախով ձվածեղ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Սալորով թխվածք

Բանանով հաց (Վեգան)

Վեգան Վաֆլի

Բրնձով պուդինգ (վեգան)

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Ավոկադոյով և սնկով տոստ

Ավոկադոյով տոստ

Դերունի

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Վարսակի շիլա

Գազարով տորթ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Գազարով կեքս

Մարինացված բազուկ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Հաղարջով ալադի

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Գետնանուշի կարագ

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Շառլոտկա

Կիվիով կոկտեյլ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Դդմիկով խավիար

Դանդուռով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Լեբկուխեն