Բաղադրությունը`

  • 5 հատ կիվի
  • 250 մլ խնձորի հյութ
  • շաքարի փոշի
  • դարչին

Պատրաստման եղանակը`

Կիվին մաքրել և լցնել բլենդերի մեջ: Ավելացնել խնձորի հյութը, շաքարի փոշին և դարչինը: Հարել մինչև համասեռ զանգված ստացվի:
Աղբյուրը

Կիվի խնձորի հյութ շաքարի փոշի դարչին Խմիչքներ և կոկտեյլներ

Նմանատիպ գրառումներ

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Լեբկուխեն

Գազարով տորթ

Հոնով կետչուպ

Կաթնաշոռով և չրերով ռոլլեր

Սալորով թխվածք

Տիրամիսու

Շառլոտկա

Չիչխանով կոկտեյլ

Կաթնաշոռով և կեռասով մուս

Կանաչ սմուզի

Թուրինջով Պունշ

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Սմուզի

Կոսմոպոլիտան

Ջուր Սասսի

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Գազարով կեքս

Մարինացված բազուկ

Մարինացված կարմիր պղպեղ