Դդմիկով և սնկով սոտե
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Օգոստոսի 13 2019թԴիտումներ` 1638
1.Շամպինիոնը մաքրել, լվանալ և բաժանել երկու մասի:
2.Դդմիկը լվանալ, կտրատել 5*5 սմ կտորների:
3.Տապակի մեջ տաքացնել զեյթունի ձեթը, ավելացնել 4 մասի բաժանած սխտորը և տապակել 1 րոպե, ավելացնել սունկը և շարունակել տապակել 7 րոպե:
5.Ավելացնել կտրատած դդմիկը, տապակել ևս 5 րոպե, համեմել աղով, սև պղպեղով և մանր կտրատած սամիթով: Կրակը անջատել և փակ կափարիչով 5 րոպե պահել, ապա մատուցել: Կարելի է մատուցել փլավների, մսի կամ տապակած կարտոֆիլի հետ: Համեղ է ինչպես տաք, այնպես էլ սառը վիճակում:
Բարի ախորժակ
4.
դդմիկ շամպինիոն սամիթ սխտոր զեյթունի ձեթ Տաք ուտեստներ