Բաղադրությունը`

  • 1 բաժակ սիսեռ
  • 1 հատ գազար
  • 2 կապ սպանախ
  • 300 գրամ սունկ
  • 1 հատ գլուխ սոխ
  • 3 ատամիկ սխտոր
  • 0,5 կապ մաղադանոս
  • անդրոժ լավաշ
  • 1 հատ լիմոն
  • ձեթ
  • քիմիոն
  • սև պղպեղ
  • կարմիր պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Սիսեռը թրջել 8-12 ժամ, ապա փոխել ջուրը և խաշել։ Պատրաստի սիսեռը անցկացնել մսաղացով։
2.Սոխը և սխտորը մանր կտրատել և ձեթով տապակել, ապա ավելացնել մանր քերած գազարը և կտրատած սունկը։ Տապակել 15 րոպե, ապա ավելացնել աղացած սիսեռը ևբլենդերով անցկացրած սպանախը և մաղադանոսը։ Եփել 5 րոպե, ապա ավելացնել 1 լիմոնի հյութը և համեմունքները ըստ ճաշակի։
3.Լավաշը կտրատել 6 ուղղանկյուն կտորների, մեջը լցնել միջուկը, փաթաթել և տեղափոխել սենդվիչի սարքի մեջ։
Բարի ախորժակ

անդրոժ լավաշ սիսեռ սպանախ սունկ Սառը խոտիկներ

Նմանատիպ գրառումներ

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Ջեռոցում տապակած տավարի լեզու

Մարինացված կանաչ լոբի

Դդմիկը մայոնեզով և համեմունքներով

Սիրամարգի պոչ

Դանդուռով թթու

Դասական մարինացված կարմիր պղպեղ

Մարինացված խորոված կարմիր պղպեղ

Ամառային պաշտետ հավի լյարդով

Բազուկով և հալած պանրով խավիար

Տոնական լցոնած հավ

Սմբուկը աջիկայով և մայոնեզով

Տապակած դդմիկ

Ամանորյա

Ամանորյա աղցան <<Բազուկե տոնածառ>>

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Ռուլետ <<Վագրային>>

Խաշած լեզու

Lյարդով տորթ

Մարինացված հում բազուկ

Մարինացված կարմիր բողկ

Բազուկով խավիար

Մարինացված բազուկ

Դդմիկով տորթ