Բաղադրությունը`

  • 1 բաժակ խաշած բրինձ
  • 100 գրամ ծովախեցգետնի ձողիկներ
  • 10 հատ սև անկորիզ զեյթուն
  • 3 հատ խաշած ձու
  • 3 հատ թթու վարունգ
  • 1 փոքր տուփ պահածոյացված եգիպտացորեն
  • 50 գրամ կանաչ սոխ
  • սամիթ
  • մայոնեզ կամ թթվասեր
  • աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


Մանր կտրատած ծովախեցգետնի ձողիկների, ձվի և թթու վարունգի վրա ավելացնել խաշած բրինձը, նեղ, օղակաձև կտրատած ձիթապտուղը, եգիպտացորենը և խառնել: Աղ ու պղպեղ անել, ավելացնել օղակաձև կտրատած սոխը և մանր կտրատած սամիթը:Մատուցելիս խառնել մայոնեզի կամ թթվասերի հետ:
Բարի ախորժակ

բրինձ եգիպտացորեն ծովախեցգետնի ձողիկներ զեյթուն ամանորյա բաղադրատոմս Արևմտյան խոհանոց

Նմանատիպ գրառումներ

Ամանորյա

Գունավոր խառնաշփոթ

Հունական աղցան

Սանտա-Մարինա

Բրնձով և կանաչ սխտորով փլավ

Բազուկով չեխական դերունի

Լեբկուխեն

Կաղամբով և խեցգետնի ձողիկներով աղցան

Բրնձով շոգեխաշած կաղամբ

Պաստա Կարբոնարա

Բրնձով և խաղողի տերևներով փլավ

Աղցան կոտեմով և եգիպտացորենով

Գունեղ դանդուռ

Բրնձով պուդինգ (վեգան)

Դդումով և բրնձով փլավ

Իշխանը բանջարեղենային բարձիկի վրա

Հավի մսով և նշով աղցան

Խոզի միսը բանկայի մեջ

Բրնձով և դանդուռով փլավ

Կաղամբով կոտլետ

Մայրաքաղաքային աղցան հավի մսով

Խաշած լեզու

Բրնձով մինի տորթեր

Տորթ <<Պանչո>>

Ամանորյա աղցան <<Բազուկե տոնածառ>>

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Բանջարեղենային պիցցա

Խաշած լեզվով աղցան

Lյարդով տորթ

Կեֆտեդես

Խորոված սմբուկով կոտլետ

Հավի թևիկներ Բուֆալո

Եղինջապուր

Բյոֆ Բուգինյոն

Օլիվյե

Ռուլետ <<Վագրային>>