Պատրաստման եղանակը`1.Վերցնել հերմետիկ փակվող աման, մեջը դնել լապշան, վրան լցնել մայոնեզը և թողնել երկու ժամ, որ լափշան փափկի:2.Գազարը լվանալ, մաքրել և անցկացնել խոշոր քերիչով:3.Ձուն խաշել և կտրատել քառակուսիներով:4.Գազարը և ձուն ավելացնել արդեն փափկած լապշայի վրա, ճզմել սխտորը, ավելացնել մանր կտրատած համեմը, համեմել աղով և պղպեղով: Ցանկության դեպքում կարելի է ավելացնել նաև լափշայի մեջ եղած համեմունքները:Բոլորը միասին լավ խառնել և մատուցել:Բարի ախորժակ