Դանդուռով և դդմիկով աղցան

Անի Նալբանդյան · հոկտեմբեր 16 2015
Դիտումներ 7981

Բաղադրությունը`

  • 80 գրամ դանդուռ
  • 120 գրամ դդմիկ
  • 40 գրամ քամած մածուն
  • մաղադանոս
  • սխտոր
  • սև և կարմիր պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Դդմիկը մաքրել, կտրատել 2 սմ հաստությամբ խորանարդիկների և խաշել աղ արած եռացող ջրի մեջ:
2.Դանդուռը լվանալ սառը ջրով, կտրատել 3-4 սմ երկարությամբ կտորների և նույնպես խաշել աղ արած եռացող ջրի մեջ:
3Աղցանամանի մեջ լցնել խաշած դդմիկը և դանդուռը, ավելացնել մանր կտրատած սխտորը, աղը, սև և կարմիր պղպեղը, քամած մածունը և բոլորը միասին խառնել:
Բարի ախորժակ

դդմիկսխտորաղցաններդանդուռքամած մածուն

Նմանատիպ գրառումներ
Դդմիկով և գազարով աղցան
Հավի կրծքամսով և դդմիկով կոտլետ
Դդմիկով և սնկով սոտե
Տապակած կարտոֆիլը դդմիկով
Դդմիկով օրզո
Դդմիկը մայոնեզով և համեմունքներով
Դդմիկով կոտլետ
Դդմիկը թթվասերի սոուսով
Դդմիկով տորթ