Հաղարջով ալադի

Անի Նալբանդյան · դեկտեմբեր 17 2014
Դիտումներ 6326

Հաղարջով ալադին կարելի է շատ արագ պատրաստել ինչպես ամռանը, այնպես էլ ձմռանը: Ձմռանը կարելի է օգտագործել սառեցված հաղարջԼ

Բաղադրությունը`

  • 4 հատ ձու
  • 1 բաժակ շաքարավազ
  • 1 բաժակ ալյուր
  • 1 բաժակ սև հաղարջ
  • 1 ճ/գ օսլա
  • վանիլին

Պատրաստման եղանակը`


Ձվի դեղնուցը և սպիտակուցը առանձնացնել: Սպիտակուցը խփել մինչև լավ փրփրի: Դեղնուցը հարել շաքարավազի հետ մինչև սպիտակելը: Ստացված զանգվածը քիչ-քիչ ավելացնել սպիտակուցի վրա և հարիչով հարել: Ալյուրի վրա ավելացնել վանիլին, անցկացնել մաղով և քիչ-քիչ ավելացնել ձվի զանգվածի վրա և շարունակել հարել միևնույն ուղղությամբ, որպեսզիսպիտակուցային զանգվածը չնստի: Լվացած և չորացրած հաղարջը թաթախել օսլայի մեջ և ավելացնել խմորի մեջ և լավ խառնել: Եփել ինչպես սովորական ալադին ձեթի մեջ թույլ կրակի վրա:
Աղբյուրը

ձուալյուրշաքարավազհաղարջկարկանդակներ

Նմանատիպ գրառումներ
Ելակով ալադի
Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>
Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ
Ամերիկյան Փանքեյք
Կիտրոնով թխվածք
Էկլեր
Գազարով տորթ
Սնկով և բրոկոլիով թխվածք
Շոկոլադե տորթ
Սև հաղարջով մաֆին
Տորտինո
Շոկոլադե բիսկվիտ
Բանանով հաց
Շոկոլադով կեքսեր
Սալորով թխվածք
Սոբա
Նուտելայով բրաունի
Բազուկով չեխական դերունի
Մաղադանոսով կոտլետ
Սրտաձև միջուկով կեքս
Սրտաձև էկլեր
Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ
Սև հաղարջով կեքս
Դդմիկով կոտլետ
Շոկոլադե կեքս
Կոլդունի
Lյարդով տորթ
Տորթ <<Պանչո>>
Ռուլետ <<Վագրային>>