Բաղադրությունը`

  • 1 բաժակ խաշած լոբի
  • 1 տուփ ռուկոլա
  • 2 հատ լոլիկ
  • 6հատ լորի ձու
  • զեյթունի ձեթ
  • բալզամիկ քացախ
  • օրեգանո
  • սև պղպեղ
  • ծովի աղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Հատիկավոր լոբին թրջել սառը ջրի մեջ և թողնել 12 ժամ, ապա փոխել ջուրը և խաշել մինչև պատրաստ լինելը։ Եփվելուց 5 րոպե առաջ ավելացնել աղը։
2․Լոլիկը և ռուկոլան լվանալ, չորացնել։ Լոլիկը կտրատել կիսալուսնաձ։ Աղցանամանի մեջ խառնել իրար, վրան ավելացնել զեյթունի ձեթը և բալզամիկ քացախը, համեմել աղով և օրեգանոյով։
3․Լորի ձուն խաշել, կլպել և մեջտեղից երկու մասի բաժանել։
4․Մատուցվող ափսեր մեջ լցնել ռուկոլայի և լոլիկի միքսը, մեջտեղի հատվածում լցնել խաշած լոբին, իսկ կողքերը զարդարել խաշած ձվի կտորներով։ Համեղ ու առողջ աղցանը պատրաստ է։
Բարի ախորժակ։

Հուշում`


1․Այս աղցանի մեջ գրամները ու թվերը կարևոր չեն։ Ամեն ինչ կարող եք աչքաչափով անել։
2․Կարող եք օգտագործել հատիկավոր լոբու ցանկացած տեսակ՝ կարմիր, սև, սպիտակ և այլն։
3․Ցանկության դեպքում կարող եք նաև քունջութ ավելացնել։

աղցաններլոլիկռուկոլահատիկ լոբիլորի ձու

Նմանատիպ գրառումներ