Ավոկադոյով և սնկով տոստ
Անի Նալբանդյան · փետրվար 25 2020Դիտումներ 3328
Ավոկադոն կօգնի կենսական ուժերը ակտիվ պահել և ուղղել լավ ու բարի գործեր անելուն:
Բաղադրությունը`
- 250 գրամ շամպինիոն
- 1 հատ ավոկադո
- 4 կտոր սև հաց
- 1 ատամիկ սխտոր
- 1 ճ/գ սոյայի սոուս
- 1 ճ/գ լիմոնի հյութ
- 1 ճ/գ զեյթունի ձեթ
- 1/4 թ/գ սև քունջութ
- սև պղպեղ
- ծովի աղ
Պատրաստման եղանակը`
1.Սունկը լվանալ և շերտատել: Թավայի մեջ տաքացնել ձեթը, ավելացնել մանր կտրատած սխտորը, տապակել 1 րոպե, ապա ավելացնել սունկը: Տապակել սունկը 15 րոպե, հետո ավելացնել սոյայի սոուս, սև պղպեղ և սև քունջութ: Տապակել ևս 1-2 րոպե:
2.Ավոկադոն մեջտեղից կիսել, հեռացնել կուտը և գդալով առանձնացնել միջուկը կճեպից: Առանձնացված միջուկը պատառաքաղով վերածել պյուրեի:Ավելացնել աղ, սև պղպեղ և լիմոնի հյութ:
3.Հացը չորացնել սենդվիչի սարքի, տոստի սարքի կամ էլ թավայի մեջ: Վրան քսել ավոկադոյի պյուրեն ու ավելացնել տապակած սունկը: Մատուցել անմիջապես:
Բարի ախորժակ