Բրնձով պուդինգ (վեգան)
Անի Նալբանդյան · սեպտեմբեր 23 2020Չթողնեք, որ բարի լույսը ուշանա: Ահա երջանիկ կյանքի ամենակարճ ճանապարհը: Սիրով դիմավորեք առավոտները, գույն ու համ տվեք Ձեր առավոտներին: Կզգաք ինչպես է կյանքը դեպի ավելի լավը փոխվում: Սիրուն առավոտ ունենալու բաղադրատոմս եմ բերել Ձեզ:
Բաղադրությունը`
- 100 գրամ կլոր բրինձ
- 700 մլ նուշի կաթ
- 1 թ/գ ստևիա
- 1 պտղունց աղ
- 1 թ/գ կոկոսի յուղ
- վանիլինի էքստրակտ
- շոկոլադի քերուկ
- ելակ
Պատրաստման եղանակը`
1.Հաստ հատակ ունեցող կաթսայի մեջ լցնել կաթը, դնել միջին ուժգնության կրակի վրա, ավելացնել մեկ պտղունց աղ և 1 թ/գ ստևիա: Խառնել, որպեսզի ստևիան հալվի, ապա ավելացնել վանիլինի էքստրակտը:
2․Երբ կաթը եռալուն մոտ լինի, ավելացնել նախօրոք լվացած բրինձը: Կրակը թուլացնել և շարունակել եփել բրինձը մարմանդ կրակի վրա՝ հաճախակի խառնելով: Եփել այնքան, որ բրինձը լավ փափուկ լինի: Անհրաժեշտության դեպքում կարող եք տաք կաթ ավելացնել: Կրակը անջատելուց հետո ավելացնել կոկոսի յուղը, խառնել:
3․Մատուցվող պիալաների մեջ լցնել պատրաստի տաք պուդինգը, զարդարել շոկոլադի քերուկով և ելակով:
Բարի ախորժակ