Խորոված ջեռոցում
Անի Նալբանդյան · դեկտեմբեր 2 2014Դիտումներ 8498
Խորովածը դառնում է կանացի գործ, երբ պատրաստվում է ջեռոցում: Պատրաստեք և վայելեք:
Բաղադրությունը`
- 2 կտոր հավի ֆիլե
- 2 ճ/գ բուսայուղ
- 2 պճեղ սխտոր
- 1 ճաշի գդալ շաքարավազ
- 1 ճ/գ համեմ (թարմ կամ չորացրած )
- 1 ճ/գ սոյայի սոուս
- աղ,կարմիր պղպեղ
Պատրաստման եղանակը`
Նախօրոք փայտիկները թրջել ջրով 30 րոպե: Հավի ֆիլեն կտրատել երկարությամբ և անցնել փայտիկների վրա: Ձեթը,շաքարավազը, համեմը, սոյայի սոուսը, ճզմած սխտորը, աղը և պղպեղը խառնել իրար: Փայտիկների վրա անցրած միսը դնել ստացված զանգվածի մեջ, ծածկել սննդային թաղանթով և դնել սառնարանում 2 ժամ: Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճան: Մարինացված միսը շարել թավայի մեջ և տեղադրել ջեռոցի մեջ: Ընթացքում չմոռանալ մեկ անգամ պտտել խորովածը: