Հունական աղցան <<Հելեն>>
Անի Նալբանդյան · փետրվար 7 2017Դիտումներ 19022
Բաղադրությունը`
- 200 գրամ հավի կրծքամիս
- 300 գրամ խաշած կարտոֆիլ
- 100 գրամ թթու վարունգ
- 60 գրամ հազար
- 60 գրամ ծովախեցգետնի ձողիկներ
- 2 հատ պինդ խաշած ձու
- 50 գրամ մայոնեզ
- աղ
- սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը`
1.Հավի կրծքամիսը խաշել և թել-թել անել:
2.Հազարը լվանալ, չորացնել և երկարությամբ բարակ կտրատել:
3.Կարտոֆիլը, ծովախեցգետնի ձողիկները և ձվերը կտրատել մանր խորանարդիկներով: Բոլորը միասին խառնել, համեմել աղով և պղպեղով: Մատուցելուց առաջ ավելացնել մայոնեզ: