Ոսպով սենդվիչ

Անի Նալբանդյան · փետրվար 26 2020
Դիտումներ 2888

Մտածում եք առանց մսի համեղ սենդվիչ չի լինում, ուրեմն դեռ այս մեկը չեք փորձել: Պատրաստեք Մեծ Պահքի շրջանում, բայց վստահ եղեք, որ հետո մտնելու է Ձեր ճաշացանկ:

Բաղադրությունը`

  • 1 բաժակ ոսպ
  • 1 կապ սպանախ
  • 2 ճյուղ նեխուր
  • 1 հատ գազար
  • 1 հատ գլուխ սոխ
  • 4-5 հատ լոշիկ
  • կարմիր պղպեղ
  • սև պղպեղ
  • քիմիոն
  • ձեթ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Ոսպը լվանալ,խաշել և ջրքամել:
2.Թավայի մեջ տաքացնել ձեթը և տապակել մանր կտրատած սոխն ու նեխուրը մինչև թափանցիկ դառնալը: Ապա ավելացնել քերած գազարը և տապակել ևս 5 րոպե:Տապակած բանջարեղենի վրա ավելացնել խաշած ոսպը, համեմել քիմիոնով, սև և կարմիր պղպեղներով: Տապակել ևս 1 րոպե, որպեսզի համեմունքերը ներծծվեն ոսպի մեջ:
3.Ավելացնել լվացած և կտրատած սպանախը, եփել 2 րոպե և անջատել կրակը:
4. Լոշիկի ծալել մեջտեղից, լցնել միջուկը և տեղափոխել սենդվիչի սարքի մեջ: Եփել 5-7 րոպե: Մատուցել բանջարեղենային որևէ աղցանի հետ:
Բարի ախորժակ

գազարկարկանդակներսպանախոսպլոշիկ