Սիսեռով և լավաշով ռոլ

Անի Նալբանդյան · սեպտեմբեր 5 2019
Դիտումներ 1173

Իմ կայքում տեղ գտած բաղադրատոմսերի մեծ մասը իմ երևակայության արդյունք է: Շատ եմ սիրում նոր համեր ստեղծել ու կիսվել մարդկանց հետ: Վստահ եմ անչափ կհավանեք այս ռոլլները:

Բաղադրությունը`

  • 1 բաժակ սիսեռ
  • 1 հատ գազար
  • 2 կապ սպանախ
  • 300 գրամ սունկ
  • 1 հատ գլուխ սոխ
  • 3 ատամիկ սխտոր
  • 0,5 կապ մաղադանոս
  • անդրոժ լավաշ
  • 1 հատ լիմոն
  • ձեթ
  • քիմիոն
  • սև պղպեղ
  • կարմիր պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Սիսեռը թրջել 8-12 ժամ, ապա փոխել ջուրը և խաշել։ Պատրաստի սիսեռը անցկացնել մսաղացով։
2.Սոխը և սխտորը մանր կտրատել և ձեթով տապակել, ապա ավելացնել մանր քերած գազարը և կտրատած սունկը։ Տապակել 15 րոպե, ապա ավելացնել աղացած սիսեռը ևբլենդերով անցկացրած սպանախը և մաղադանոսը։ Եփել 5 րոպե, ապա ավելացնել 1 լիմոնի հյութը և համեմունքները ըստ ճաշակի։
3.Լավաշը կտրատել 6 ուղղանկյուն կտորների, մեջը լցնել միջուկը, փաթաթել և տեղափոխել սենդվիչի սարքի մեջ։
Բարի ախորժակ

սառը խոտիկներսունկսպանախսիսեռանդրոժ լավաշ