Սպիտակ բողկը խառը կանաչիներով
Անի Նալբանդյան · դեկտեմբեր 18 2020Դիտումներ 4183
Խոհանոցը առանց բազմատեսակ կանաչիների և բանջարեղենների շատ անգույն ու անհետաքրքիր կլիներ: Չէինք կարողանա ստեղծել համեղ ու առողջ ափսեներ: Ուրեմն օգտագործենք մեզ տրված բարիքները ու վայելենք նոր համերը:
Բաղադրությունը`
- 1 հատ սպիտակ բողկ
 - 3 հատ կարմիր բողկ
 - 0.5 կապ հազար
 - 1 բուռ ռուկոլա
 - 1 բուռ բազուկի տերև
 - 3 հատ կարմիր բողկ
 - 5 ճյուղ կանաչ սոխ
 - 10 հատ զեյթուն
 - զեյթունի ձեթ
 - բալզամիկ քացախ
 - վարդագույն աղ
 - սև պղպեղ
 - մոցառելա (զարդարանքի համար)
 
Պատրաստման եղանակը`
1.Բոլոր կանաչիները խնամքով լվանալ,ջրքամել և չորացնել:
2.Սպիտակ բողկը լվանալ, մաքրել և անցկացնել խոշոր քերիչով:Կարմիր բողկը ևս անցկացնել քերիչով:
3.Զեյթունը կտրատել օղակներով:
4.Աղցանամանի մեջ իրար խառնել կտրատած կանաչիները, քերիչով անցկացրած երկու տեսակի բողկերը, կտրատած զեյթունը, համեմել աղով և սև պղպեղով, ձեթով և բալզամիկ քացախով: Զարդարել մոցարելա պանրով:
Բարի ախորժակ  
