Բաղադրությունը`

  • 1.5 բաժակ գետնանուշ
  • 1.5 ճ/գ զեյթունի ձեթ (կարելի է օգտագործել նաև անհոտ արևածաղիկի ձեթ)
  • 1 ճ/գ մեղր
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Գետնանուշը բովել ջեռոցում: Կեղևը հեռացնել և թողնել, որ հովանա:
2.Հովացած գետնանուշը լցնել բլենդերի մեջ և մանրացնել: Երբ գետնանուշը սկսի գնդիկների տեսքով հավաքվել, ավելացնել ձեթը և շարունակել հարել: Վերջում ավելացնել աղը և մեղրը, շարունակել հարել, մինչև որ աղը և մեղրը հավասարաչափ տարածվեն:
Բարի ախորժակ

Հուշում`


1.Մեղրի և աղի քանակը կարող եք ավելացնել կամ պակասեցնել ըստ Ձեր նախասիրության:
2.Գետնանուշի կարագը կարելի է պատրաստել նաև առանց որևէ այլ բուսական ծագման ձեթ ավելացնելու,ուղղակի ձեթը չի թողնում, որպեսզի գետնանուշի մեջ եղած յուղը առանձնանա տարայի մեջ։ Եթե ուզում եք ամբողջովին օրգանիկ գետնանուշի կարագ պատրաստել, կարող եք ձեթ չավելացնել։
3․Գետնանուշի կարագով սենդվիչներ պատրաստելու համար կարելի է օգտագործել տարբեր տեսակի ջեմեր, մուրաբաներ, մեղր, շոկոլադ, նույնիսկ տարբեր տեսակի բանջարեղեն և պանիր։
4.Եթե անցնեք հղումով, ապա կտեսնեք, թե ինչպես էր Բրեդ Փիթը <<առաջին անգամ>> փորձում գետնանուշի կարագը։
Հղում

գետնանուշ զեյթունի ձեթ մեղր աղ Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Վարսակի շիլա

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Միջինք (Տապլա)

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Սպանախով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Հնդկաձավարը սմբուկով

Մարինացված խորոված կարմիր պղպեղ

Ավոկադոյով և սնկով տոստ

Ավոկադոյով տոստ

Դդմիկով և սնկով սոտե

Դերունի

Խորոված պղպեղով դիետիկ աղցան

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Տնային կոնֆետներ

Սաղմոնը մեղրա-մանանեխային սոուսով

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Սմուզի

Դանդուռով աղցան

Բանանով հաց

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կանաչ սխտորի մածուկ

Դդմիկով խավիար

Բրոկոլիով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով