Բաղադրությունը`

  • 1.5 բաժակ գետնանուշ
  • 1.5 ճ/գ զեյթունի ձեթ (կարելի է օգտագործել նաև անհոտ արևածաղիկի ձեթ)
  • 1 ճ/գ մեղր
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Գետնանուշը բովել ջեռոցում: Կեղևը հեռացնել և թողնել, որ հովանա:
2.Հովացած գետնանուշը լցնել բլենդերի մեջ և մանրացնել: Երբ գետնանուշը սկսի գնդիկների տեսքով հավաքվել, ավելացնել ձեթը և շարունակել հարել: Վերջում ավելացնել աղը և մեղրը, շարունակել հարել, մինչև որ աղը և մեղրը հավասարաչափ տարածվեն:
Բարի ախորժակ

Հուշում`


1.Մեղրի և աղի քանակը կարող եք ավելացնել կամ պակասեցնել ըստ Ձեր նախասիրության:
2.Գետնանուշի կարագը կարելի է պատրաստել նաև առանց որևէ այլ բուսական ծագման ձեթ ավելացնելու,ուղղակի ձեթը չի թողնում, որպեսզի գետնանուշի մեջ եղած յուղը առանձնանա տարայի մեջ։ Եթե ուզում եք ամբողջովին օրգանիկ գետնանուշի կարագ պատրաստել, կարող եք ձեթ չավելացնել։
3․Գետնանուշի կարագով սենդվիչներ պատրաստելու համար կարելի է օգտագործել տարբեր տեսակի ջեմեր, մուրաբաներ, մեղր, շոկոլադ, նույնիսկ տարբեր տեսակի բանջարեղեն և պանիր։
4.Եթե անցնեք հղումով, ապա կտեսնեք, թե ինչպես էր Բրեդ Փիթը <<առաջին անգամ>> փորձում գետնանուշի կարագը։
Հղում

գետնանուշ զեյթունի ձեթ մեղր աղ Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Վարսակի շիլա

Մաղադանոսով կոտլետ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Սպանախով ձվածեղ

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Դերունի

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Խորոված պղպեղով դիետիկ աղցան

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Դդմիկով խավիար

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Միջինք (Տապլա)

Կանաչ սխտորի մածուկ

Տնային կոնֆետներ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Սաղմոնը մեղրա-մանանեխային սոուսով

Դանդուռով աղցան

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Սմուզի

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Դանդուռով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Բանանով հաց

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով