Բաղադրությունը`

  • 1.5 բաժակ գետնանուշ
  • 1.5 ճ/գ զեյթունի ձեթ (կարելի է օգտագործել նաև անհոտ արևածաղիկի ձեթ)
  • 1 ճ/գ մեղր
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Գետնանուշը բովել ջեռոցում: Կեղևը հեռացնել և թողնել, որ հովանա:
2.Հովացած գետնանուշը լցնել բլենդերի մեջ և մանրացնել: Երբ գետնանուշը սկսի գնդիկների տեսքով հավաքվել, ավելացնել ձեթը և շարունակել հարել: Վերջում ավելացնել աղը և մեղրը, շարունակել հարել, մինչև որ աղը և մեղրը հավասարաչափ տարածվեն:
Բարի ախորժակ

Հուշում`


1.Մեղրի և աղի քանակը կարող եք ավելացնել կամ պակասեցնել ըստ Ձեր նախասիրության:
2.Գետնանուշի կարագը կարելի է պատրաստել նաև առանց որևէ այլ բուսական ծագման ձեթ ավելացնելու,ուղղակի ձեթը չի թողնում, որպեսզի գետնանուշի մեջ եղած յուղը առանձնանա տարայի մեջ։ Եթե ուզում եք ամբողջովին օրգանիկ գետնանուշի կարագ պատրաստել, կարող եք ձեթ չավելացնել։
3․Գետնանուշի կարագով սենդվիչներ պատրաստելու համար կարելի է օգտագործել տարբեր տեսակի ջեմեր, մուրաբաներ, մեղր, շոկոլադ, նույնիսկ տարբեր տեսակի բանջարեղեն և պանիր։
4.Եթե անցնեք հղումով, ապա կտեսնեք, թե ինչպես էր Բրեդ Փիթը <<առաջին անգամ>> փորձում գետնանուշի կարագը։
Հղում

գետնանուշ զեյթունի ձեթ մեղր աղ Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Վարսակի շիլա

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Միջինք (Տապլա)

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Դերունի

Սպանախով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ավոկադոյով տոստ

Հնդկաձավարը սմբուկով

Մարինացված խորոված կարմիր պղպեղ

Դդմիկով և սնկով սոտե

Խորոված պղպեղով դիետիկ աղցան

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Տնային կոնֆետներ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Սաղմոնը մեղրա-մանանեխային սոուսով

Դանդուռով աղցան

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Սմուզի

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Բանանով հաց

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Կանաչ սխտորի մածուկ

Դդմիկով խավիար

Դանդուռով ձվածեղ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով