Բաղադրությունը`

  • 0.5 կգ բանկայով մածուն
  • 0.5 կգ բանկայով շաքարավազ
  • 3 ճ/գ բուսայուղ
  • 1 թ/գ սոդա
  • վանիլին
  • ալյուր

Պատրաստման եղանակը`


1.Մածունի վրա ավելացնել սոդան և շաքարավազը ու հարել: Հետո ավելացնել ձեթը և վանիլինը: Ալյուրը ավելացնել այնքան, որ ստացվի փափուկ խմոր:
2.Խմորը բացել 2 սմ հաստությամբ և կտրատել թխվածքաբլիթի ֆորմաներով: Թխել 180 աստիճան ջեռոցում:
Բարի ախորժակ

մածուն ալյուր բուսայուղ սոդա շաքարավազ Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Ծիրանով բիսկվիտ

Շոկոլադե տորթ

Թաց շոկոլադե թխվածք

Սրտաձև միջուկով կեքս

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Գազարով թխվածքաբլիթ

Տիրամիսու

Նուտելայով բրաունի

Կոտլետ "Նրբություն"

Չիչխանով կոկտեյլ

Մսով կոտլետ

Սոբա

Կիտրոնով թխվածք

Պարոն Բանջար Ձվով

Դանդուռով սպաս

Բանանով հաց (Վեգան)

Վեգան Վաֆլի

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Բալը ձյան տակ

Սալորով թխվածք

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Շոկոլադե կեքս

Գազարով կեքս

Շոկոլադե բիսկվիտ

Պասի թխվածքաբլիթ

Կեֆիրով թխվածք

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Տորթ <<Պանչո>>

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Ելակով ալադի

Տորտինո

Գազարով տորթ

Լեբկուխեն

Նրբություն

Շառլոտկա

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Սև հաղարջով մաֆին

Սև հաղարջով կեքս

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Էկլեր