Բաղադրությունը`

  • 0.5 կգ բանկայով մածուն
  • 0.5 կգ բանկայով շաքարավազ
  • 3 ճ/գ բուսայուղ
  • 1 թ/գ սոդա
  • վանիլին
  • ալյուր

Պատրաստման եղանակը`


1.Մածունի վրա ավելացնել սոդան և շաքարավազը ու հարել: Հետո ավելացնել ձեթը և վանիլինը: Ալյուրը ավելացնել այնքան, որ ստացվի փափուկ խմոր:
2.Խմորը բացել 2 սմ հաստությամբ և կտրատել թխվածքաբլիթի ֆորմաներով: Թխել 180 աստիճան ջեռոցում:
Բարի ախորժակ

մածուն ալյուր բուսայուղ սոդա շաքարավազ Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Շոկոլադե տորթ

Թաց շոկոլադե թխվածք

Սրտաձև միջուկով կեքս

Ծիրանով բիսկվիտ

Գազարով թխվածքաբլիթ

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Կիտրոնով թխվածք

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Սոբա

Չիչխանով կոկտեյլ

Նուտելայով բրաունի

Մսով կոտլետ

Տիրամիսու

Սալորով թխվածք

Դանդուռով սպաս

Բանանով հաց (Վեգան)

Վեգան վաֆլի

Կարմիր սպաս

Պարոն Բանջար Ձվով

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Կոտլետ "Նրբություն"

Էկլեր

Գազարով կեքս

Շոկոլադե բիսկվիտ

Ելակով ալադի

Շոկոլադե կեքս

Պասի թխվածքաբլիթ

Տորթ <<Պանչո>>

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կեֆիրով թխվածք

Տորտինո

Սև հաղարջով մաֆին

Լեբկուխեն

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Գազարով տորթ

Շառլոտկա

Սև հաղարջով կեքս

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Բալը ձյան տակ