Բաղադրությունը`

  • 0.5 կգ բանկայով մածուն
  • 0.5 կգ բանկայով շաքարավազ
  • 3 ճ/գ բուսայուղ
  • 1 թ/գ սոդա
  • վանիլին
  • ալյուր

Պատրաստման եղանակը`


1.Մածունի վրա ավելացնել սոդան և շաքարավազը ու հարել: Հետո ավելացնել ձեթը և վանիլինը: Ալյուրը ավելացնել այնքան, որ ստացվի փափուկ խմոր:
2.Խմորը բացել 2 սմ հաստությամբ և կտրատել թխվածքաբլիթի ֆորմաներով: Թխել 180 աստիճան ջեռոցում:
Բարի ախորժակ

մածուն ալյուր բուսայուղ սոդա շաքարավազ Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Թաց շոկոլադե թխվածք

Շոկոլադե տորթ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Ծիրանով բիսկվիտ

Բալը ձյան տակ

Կոտլետ "Նրբություն"

Էկլեր

Լեբկուխեն

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Չիչխանով կոկտեյլ

Նուտելայով բրաունի

Գազարով թխվածքաբլիթ

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Կիտրոնով թխվածք

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Տիրամիսու

Մսով կոտլետ

Սոբա

Գազարով տորթ

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Պասի թխվածքաբլիթ

Շոկոլադե կեքս

Կեֆիրով թխվածք

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Տորթ <<Պանչո>>

Գազարով կեքս

Շոկոլադե բիսկվիտ

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Նրբություն

Սև հաղարջով կեքս

Սև հաղարջով մաֆին

Ելակով ալադի

Տորտինո

Շառլոտկա