Բաղադրությունը`

  • 0.5 կգ բանկայով մածուն
  • 0.5 կգ բանկայով շաքարավազ
  • 3 ճ/գ բուսայուղ
  • 1 թ/գ սոդա
  • վանիլին
  • ալյուր

Պատրաստման եղանակը`


1.Մածունի վրա ավելացնել սոդան և շաքարավազը ու հարել: Հետո ավելացնել ձեթը և վանիլինը: Ալյուրը ավելացնել այնքան, որ ստացվի փափուկ խմոր:
2.Խմորը բացել 2 սմ հաստությամբ և կտրատել թխվածքաբլիթի ֆորմաներով: Թխել 180 աստիճան ջեռոցում:
Բարի ախորժակ

մածուն ալյուր բուսայուղ սոդա շաքարավազ Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Ծիրանով բիսկվիտ

Շոկոլադե տորթ

Թաց շոկոլադե թխվածք

Սրտաձև միջուկով կեքս

Նուտելայով բրաունի

Չիչխանով կոկտեյլ

Բալը ձյան տակ

Էկլեր

Մսով կոտլետ

Կոտլետ "Նրբություն"

Տիրամիսու

Սալորով թխվածք

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Կիտրոնով թխվածք

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Գազարով թխվածքաբլիթ

Սոբա

Շառլոտկա

Պասի թխվածքաբլիթ

Շոկոլադե կեքս

Գազարով կեքս

Կեֆիրով թխվածք

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Տորթ <<Պանչո>>

Շոկոլադե բիսկվիտ

Ելակով ալադի

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Նրբություն

Գազարով տորթ

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Սև հաղարջով կեքս

Տորտինո

Սև հաղարջով մաֆին

Լեբկուխեն