Բաղադրությունը`

  • 1 կգ սև հաղարջ
  • 2 կգ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը`


1.Սև հաղարջը մաքրել, լվանալ սառը ջրով և չորացնել: Անցկացնել մսաղացով կամ հարել բլենդերով: Վրան ավելացնել 2կգ շաքարավազ և խառնել: Թողնել սենյակային ջերմաստիճանում 2-3 օր, օրը 2-3 անգամ խառնել, որ շաքարավազը հալվի:Լցնել մաքուր լվացած և ստերիլացված բանկաները:

սև հաղարջ շաքարավազ Աղանդեր

Նմանատիպ գրառումներ

Ելակը բալզամիկ քացախով

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Հոնով և տանձով ջեմ

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Լեբկուխեն

Գազարով տորթ

Շառլոտկա

Սև հաղարջով կեքս

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Էկլեր

Միջինք (Տապլա)

Կաթնաշոռով և չրերով ռոլլեր

Չիչխանով կոկտեյլ

Շոկոլադե տորթ

Կիտրոնով թխվածք

Սև հաղարջով մաֆին

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կեֆիրով թխվածք

Բանանով հաց

Հաղարջով ալադի

Տնային կոնֆետներ

Պասի թխվածքաբլիթ

Գազարով կեքս

Կաթնաշոռով և կեռասով մուս

Շոկոլադով կեքսեր

Տորտինո

Ելակով ալադի

Շոկոլադե բիսկվիտ

Ծիրանով բիսկվիտ