Բաղադրությունը`

  • 1 կգ սև հաղարջ
  • 2 կգ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը`


1.Սև հաղարջը մաքրել, լվանալ սառը ջրով և չորացնել: Անցկացնել մսաղացով կամ հարել բլենդերով: Վրան ավելացնել 2կգ շաքարավազ և խառնել: Թողնել սենյակային ջերմաստիճանում 2-3 օր, օրը 2-3 անգամ խառնել, որ շաքարավազը հալվի:Լցնել մաքուր լվացած և ստերիլացված բանկաները:

սև հաղարջ շաքարավազ Աղանդեր

Նմանատիպ գրառումներ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Ելակը բալզամիկ քացախով

Հոնով և տանձով ջեմ

Էկլեր

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Լեբկուխեն

Շառլոտկա

Գազարով տորթ

Չիչխանով կոկտեյլ

Կաթնաշոռով և չրերով ռոլլեր

Չրերով կոնֆետ

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Միջինք (Տապլա)

Կիտրոնով թխվածք

Սև հաղարջով կեքս

Ծիրանով բիսկվիտ

Կեֆիրով թխվածք

Պասի թխվածքաբլիթ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Բանանով հաց

Տնային կոնֆետներ

Հաղարջով ալադի

Գազարով կեքս

Շոկոլադե բիսկվիտ

Սև հաղարջով մաֆին

Շոկոլադով կեքսեր

Կաթնաշոռով և կեռասով մուս

Տորտինո

Ելակով ալադի

Շոկոլադե տորթ