Բաղադրությունը`

  • 1 կգ սև հաղարջ
  • 2 կգ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը`


1.Սև հաղարջը մաքրել, լվանալ սառը ջրով և չորացնել: Անցկացնել մսաղացով կամ հարել բլենդերով: Վրան ավելացնել 2կգ շաքարավազ և խառնել: Թողնել սենյակային ջերմաստիճանում 2-3 օր, օրը 2-3 անգամ խառնել, որ շաքարավազը հալվի:Լցնել մաքուր լվացած և ստերիլացված բանկաները:

սև հաղարջ շաքարավազ Աղանդեր

Նմանատիպ գրառումներ

Ելակը բալզամիկ քացախով

Հոնով և տանձով ջեմ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Էկլեր

Շառլոտկա

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Լեբկուխեն

Գազարով տորթ

Կաթնաշոռով և չրերով ռոլլեր

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Չրերով կոնֆետ

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Կիտրոնով թխվածք

Սև հաղարջով կեքս

Միջինք (Տապլա)

Չիչխանով կոկտեյլ

Ծիրանով բիսկվիտ

Կեֆիրով թխվածք

Պասի թխվածքաբլիթ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Բանանով հաց

Տնային կոնֆետներ

Հաղարջով ալադի

Գազարով կեքս

Շոկոլադե բիսկվիտ

Սև հաղարջով մաֆին

Շոկոլադով կեքսեր

Կաթնաշոռով և կեռասով մուս

Տորտինո

Ելակով ալադի

Շոկոլադե տորթ