Բաղադրությունը`

  • 70 գրամ ալյուր
  • 60 գրամ կոկոսի քերուկ
  • 75 գրամ վարսակի փաթիլներ
  • 50 գրամ շաքարավազ
  • 1 ճ/գ մեղր
  • 1 թ/գ փխրեցուցիչ
  • 6 ճ/գ ձեթ
  • 2-4 ճ/գ տաք ջուր

Պատրաստման եղանակը`


1․Առանձին ամանի մեջ լցնել չոր բաղադրիչները՝ ալյուրը, վարսակի փաթիլները, կոկոսի քերուկը, շաքարավազը և փխրեցուցիչը։
2․Մեղրը և ձեթը խառնել իրար հետ և ավելացնել չոր բաղադրիչների վրա։ Բոլորը միասին խառնել, ավելացնել տաք ջուրը։
3․Ջեռոցի տապակի վրա յուղաթերթ փռել։ Գդալի օգնությամբ ձևավորել թխվածքաբլիթները և դնել յուղաթերթի վրա։ Ջեռոցը նախապես տաքացնել 200 աստիճան։ Եփել 15-20 րոպե։ Մատուցել թեյի կամ կաթի հետ։
Բարի ախորժակ

վարսակի փաթիլներ ալյուր կոկոսի քերուկ շաքարավազ ձեթ նախաճաշ պաս Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Պասի թխվածքաբլիթ

Սև հաղարջով մաֆին

Կեֆիրով թխվածք

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Շառլոտկա

Միջինք (Տապլա)

Գազարով կեքս

Շոկոլադե տորթ

Տորտինո

Շոկոլադե բիսկվիտ

Լեբկուխեն

Գազարով տորթ

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Կիտրոնով թխվածք

Թաց շոկոլադե թխվածք

Էկլեր

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Ծիրանով բիսկվիտ

Ամերիկյան Փանքեյք

Ելակով ալադի

Սև հաղարջով կեքս

Հաղարջով ալադի

Սալորով թխվածք

Շոկոլադե կեքս

Բալը ձյան տակ

Գազարով թխվածքաբլիթ

Բանանով հաց

Սրտաձև միջուկով կեքս

Տորթ <<Պանչո>>

Սամոսա

Նուտելայով բրաունի

Կուլչա

Մաղադանոսով կոտլետ

Տիրամիսու

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Ձվով տապակած շրեշտ

Սխտորած վարսակի փաթիլներով

Ավելուկով ոսպապուր

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Հոնով և տանձով ջեմ

Չիչխանով կոկտեյլ

Կաթնաշոռով և չրերով ռոլլեր

Բազուկով չեխական դերունի

Կանաչ սխտորի մածուկ

Lյարդով տորթ

Մարինացված բազուկ

Կոլդունի

Դդումով աղցան

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Հնդկաձավարով և սնկով փլավ

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Շոկոլադով կեքսեր

Ռուլետ <<Վագրային>>

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Կարտոֆիլով և կաղամբաթթվով աղցան

Հավի միս «Բան-Բան»

Սև հաղարջը ձմռան համար

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Սրտաձև էկլեր

Նրբություն

Մածունով թխվածքաբլիթ

Սոխառածով ավելուկի աղցան

Դդմիկով կոտլետ

Ելակը բալզամիկ քացախով

Ընկույզով ավելուկ