Բաղադրությունը`

  • 70 գրամ ալյուր
  • 60 գրամ կոկոսի քերուկ
  • 75 գրամ վարսակի փաթիլներ
  • 50 գրամ շաքարավազ
  • 1 ճ/գ մեղր
  • 1 թ/գ փխրեցուցիչ
  • 6 ճ/գ ձեթ
  • 2-4 ճ/գ տաք ջուր

Պատրաստման եղանակը`


1․Առանձին ամանի մեջ լցնել չոր բաղադրիչները՝ ալյուրը, վարսակի փաթիլները, կոկոսի քերուկը, շաքարավազը և փխրեցուցիչը։
2․Մեղրը և ձեթը խառնել իրար հետ և ավելացնել չոր բաղադրիչների վրա։ Բոլորը միասին խառնել, ավելացնել տաք ջուրը։
3․Ջեռոցի տապակի վրա յուղաթերթ փռել։ Գդալի օգնությամբ ձևավորել թխվածքաբլիթները և դնել յուղաթերթի վրա։ Ջեռոցը նախապես տաքացնել 200 աստիճան։ Եփել 15-20 րոպե։ Մատուցել թեյի կամ կաթի հետ։
Բարի ախորժակ

վարսակի փաթիլներ ալյուր կոկոսի քերուկ շաքարավազ ձեթ նախաճաշ պաս Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Պասի թխվածքաբլիթ

Սև հաղարջով մաֆին

Շոկոլադե տորթ

Կեֆիրով թխվածք

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Գազարով կեքս

Շոկոլադե բիսկվիտ

Տորտինո

Էկլեր

Միջինք (Տապլա)

Շառլոտկա

Լեբկուխեն

Թաց շոկոլադե թխվածք

Կիտրոնով թխվածք

Գազարով տորթ

Բալը ձյան տակ

Տորթ <<Պանչո>>

Հաղարջով ալադի

Ծիրանով բիսկվիտ

Ամերիկյան Փանքեյք

Շոկոլադե կեքս

Ելակով ալադի

Սամոսա

Գազարով թխվածքաբլիթ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Սև հաղարջով կեքս

Նուտելայով բրաունի

Բանանով հաց

Կուլչա

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Ընկույզով ավելուկ

Կաթնաշոռով և չրերով ռոլլեր

Ավելուկով ոսպապուր

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Ձվով տապակած շրեշտ

Սխտորած վարսակի փաթիլներով

Տիրամիսու

Սրտաձև էկլեր

Բազուկով չեխական դերունի

Հոնով և տանձով ջեմ

Չիչխանով կոկտեյլ

Մաղադանոսով կոտլետ

Կանաչ սխտորի մածուկ

Մարինացված բազուկ

Կոլդունի

Դդումով աղցան

Կարտոֆիլով և կաղամբաթթվով աղցան

Lյարդով տորթ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Ռուլետ <<Վագրային>>

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Հնդկաձավարով և սնկով փլավ

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Հավի միս «Բան-Բան»

Շոկոլադով կեքսեր

Սև հաղարջը ձմռան համար

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Նրբություն

Մածունով թխվածքաբլիթ

Սոխառածով ավելուկի աղցան

Դդմիկով կոտլետ

Ելակը բալզամիկ քացախով

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ