Բաղադրությունը`

  • 2 հատ մեծ խնձոր
  • 1 ճ/գ շաքարավազ
  • 3 ճ/գ ջուր
  • 4 ճ/գ վարսակի փաթիլներ
  • 2 ճ/գ հաղարջի մուրաբա
  • 4-5 հատիկ ընկույզ
  • դարչին

Պատրաստման եղանակը`


1․Խնձորը լվանալ, մաքրել և կտրատել։ Լցնել կաթսայի մեջ, վրան ավելացնել շաքարավազը և ջուրը։ Եփել 15 րոպե, ապա խնձորից պյուրե պատրաստել։
2․ Տաք պյուրեի մեջ լցնել վարսակի փաթիլները, ավելացնել դանակի ծայրով դարչինը, մանրացրած ընկույզը և մուրաբան։ Բոլորը միասին խառնել, լցնել փոքրիկ ապակյա տարայի մեջ և ամբողջ գիշեր թողնել սառնարանում։ Մատուցել առավոտյան նախաճաշին։
Բարի ախորժակ

Հուշում`


Այս բաղադրատոմսի մեջ հիմնական մասը կարելի է համարել խնձորի պյուրեի մեջ <<եփվող>> վարսակի փաթիլները։ Մյուս բաղադրիչները կարելի է փոխել կախված սառնարանի պարունակության։ Կարող եք ավելացնել ձեր սիրելի մուրաբան կամ ջեմը, մեղր, չամիչ, ցանկացած տեսակի ընդեղեն, չրեր և այլն։ Պատրաստեք ամեն անգամ նոր բաղադրիչներով և թույլ տվեք, որ Ձեր առավոտները տարբերվեն։

խնձոր վարսակի փաթիլներ հաղարջի մուրաբա դարչին Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Շառլոտկա

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Սխտորած վարսակի փաթիլներով

Կարմիր կաղամբով և խնձորով աղցան

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Սպանախով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Ավոկադոյով և սնկով տոստ

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Բրնձով պուդինգ (վեգան)

Սալորով թխվածք

Ավոկադոյով տոստ

Դերունի

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Վարսակի շիլա

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Գազարով տորթ

Բանանով հաց

Մարինացված բազուկ

Դդումով աղցան

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Կիվիով կոկտեյլ

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Գազարով կեքս

Բրոկոլիով ձվածեղ

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Լեբկուխեն

Դդմիկով խավիար

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Գետնանուշի կարագ

Դանդուռով ձվածեղ

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ