Բաղադրությունը`

  • 2 հատ մեծ խնձոր
  • 1 ճ/գ շաքարավազ
  • 3 ճ/գ ջուր
  • 4 ճ/գ վարսակի փաթիլներ
  • 2 ճ/գ հաղարջի մուրաբա
  • 4-5 հատիկ ընկույզ
  • դարչին

Պատրաստման եղանակը`


1․Խնձորը լվանալ, մաքրել և կտրատել։ Լցնել կաթսայի մեջ, վրան ավելացնել շաքարավազը և ջուրը։ Եփել 15 րոպե, ապա խնձորից պյուրե պատրաստել։
2․ Տաք պյուրեի մեջ լցնել վարսակի փաթիլները, ավելացնել դանակի ծայրով դարչինը, մանրացրած ընկույզը և մուրաբան։ Բոլորը միասին խառնել, լցնել փոքրիկ ապակյա տարայի մեջ և ամբողջ գիշեր թողնել սառնարանում։ Մատուցել առավոտյան նախաճաշին։
Բարի ախորժակ

Հուշում`


Այս բաղադրատոմսի մեջ հիմնական մասը կարելի է համարել խնձորի պյուրեի մեջ <<եփվող>> վարսակի փաթիլները։ Մյուս բաղադրիչները կարելի է փոխել կախված սառնարանի պարունակության։ Կարող եք ավելացնել ձեր սիրելի մուրաբան կամ ջեմը, մեղր, չամիչ, ցանկացած տեսակի ընդեղեն, չրեր և այլն։ Պատրաստեք ամեն անգամ նոր բաղադրիչներով և թույլ տվեք, որ Ձեր առավոտները տարբերվեն։

խնձոր վարսակի փաթիլներ հաղարջի մուրաբա դարչին Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Շառլոտկա

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Կարմիր կաղամբով և խնձորով աղցան

Սխտորած վարսակի փաթիլներով

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Դերունի

Սպանախով ձվածեղ

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Կիվիով կոկտեյլ

Ավոկադոյով տոստ

Սալորով թխվածք

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Վարսակի շիլա

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Լեբկուխեն

Դդումով աղցան

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Գազարով կեքս

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Մարինացված բազուկ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Բանանով հաց

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Գետնանուշի կարագ

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Գազարով տորթ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Դդմիկով խավիար

Դանդուռով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ