• Խմորի համար`
    • 4 միջին չափի ձու
    • 100 գ շաքարավազ
    • 40 գ ալյուր
    • 100 գրամ նուշի ալյուր (աղացած նուշ)
    • 1 թ/գ փխրեցուցիչ
  • Հատապտուղային դոնդողի համար`
    • 400 գրամ սառեցրած կարմիր հատապտուղներ (ազնվամորի, ելակ, սև հաղարջ)
    • 200 գրամ շաքարավազ
    • 10 գրամ ժելատին
    • ջուր
  • Կրեմի համար`
    • 560-580 գրամ պահածոյացված անանաս
    • 200 գրամ կաթնաշոռ
    • 120 գրամ շաքարավազ
    • 16 գրամ դոնդող
    • 400 գրամ սերուցք 33 %


Դոնդողի փոշու վրա լցնել 0.5 բաժակ սառը ջուր և թողնել մինչև ուռի: Հատապտուղները հարել բլենդերով և ավելացնել շաքարավազը: Ստացված զանգվածը դնել թույլ կրակի վրա և խառնել մինչև շաքարավազը հալի: Արդեն պատրաստի Դոնդողը ավելացնել հատապտուղների մեջ: Դոնդողի սառեցնելու ամանը ընտրելիս ուշադրություն դարձրեք որ ամանի չափը հնարավորինս համապատասխանի տորթի շերտերի չափին: Կրակից վերցնել, լցնել համապատասխան ամանի մեջ և դնել սառցախցիկը:
Ձուն և շաքարավազը հարել մինչև պնդանա: Ալյուրը խառնել փխրեցուցիչի և աղացած նուշի հետ:Խառնուրդը լցնել հարած ձվերի վրա և զգուշորեն խառնել: Խմորը եփել 180 C ջերմաստիճանի տակ նախապես տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե: Եփված խմորը թողնել սառի մի քանի ժամ, կամ ավելի լավ է ամբողջ գիշեր:
Անանասի հյութը դատարկել ուրիշ ամանի մեջ և դրանով թրջել դոնդողը: Անանասները կտրել խորանարդիկներով:Կաթնաշոռը և շաքարավազը հարել իրար հետ: Այստեղ նաև ավելացնել անանասը և պատրաստի դոնդողը: Սկզբում այն ջրիկ կլինի, բայց արդեն 15-20 րոպեից այն կսկսի խտանալ: Հետո խփել սերուցքը: Սերուցքը և անանասով կաթնաշոռը միացնել իրար:
Ժամանակն է հավաքել տորթը: Խմորը մեջտեղից բաժանել երկու մասի: Ներքևի շերտը դնել ափսեի վրա, վրան քսել կրեմի կեսը,դնել դոնդողի շերտը,դնել խմորի հաջորդ շերտը և քսել կրեմի մյուս կեսը: Տորթը դնել սառնարանում և պահել 3 ժամ:

Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Գազարով թխվածքաբլիթ

Սխտորած վարսակի փաթիլներով

Կիտրոնով թխվածք

Բլղուրով և մանդակով փլավ

Ալու Գոբի

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Տիրամիսու

Էկլեր

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Բալը ձյան տակ

Նուտելայով բրաունի

Ամերիկյան Փանքեյք

Բրնձով և դանդուռով փլավ

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Սնկով և սպանախով սոտե

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Բանանով հաց (Վեգան)

Վեգան Վաֆլի

Դդումով և լոլիկով կրեմ ապուր

Հատիկավոր լոբով պաշտետ

Խորոված պղպեղով դիետիկ աղցան

Սալորով թխվածք

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Լեբկուխեն

Գազարով տորթ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Թաց շոկոլադե թխվածք

Կեֆիրով թխվածք

Պասի թխվածքաբլիթ

Շոկոլադե կեքս

Կանաչ սմուզի

Տորթ <<Պանչո>>

Նրբություն

Կատալոնական աղցան

Խորոված ջեռոցում

Սաղմոնը մեղրա-մանանեխային սոուսով

Խորոված կարմիր բիբարով ապուր

Գազարով կեքս

Շոկոլադե բիսկվիտ

Սև հաղարջով կեքս

Շոկոլադե տորթ

Կանաչ սխտորը լոլիկով

Ծաղկակաղամբով կոտլետ

Շառլոտկա

Ծիրանով բիսկվիտ

Սև հաղարջով մաֆին

Տորտինո

Մածունով թխվածքաբլիթ

Հավի թևիկներ Բուֆալո

Լահմաջո

Հում դանդուռով աղցան