Բաղադրությունը`

  • 500գրամ մածուն
  • 200 գրամ չիչխան
  • 5 ճ/գ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը`


1․Չիչխանը լվանալ և հարել բլենդերով։ Ստացված զանգվածը անցկացնել մաղով։
2․Մաղով անցկացրած չիչխանը, մածունը և շաքարավազը հարել բլենդերով։ Անհրաժեշտության դեպքում կարելի է ավելացնել շաքարավազ։ Ստացված կոկտեյլը լցնել բաժակների մեջ և մատուցել։
Բարի ախորժակ

չիչխան մածուն շաքարավազ Խմիչքներ և կոկտեյլներ

Նմանատիպ գրառումներ

Ելակով ալադի

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Շոկոլադե տորթ

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Ծիրանով բիսկվիտ

Շառլոտկա

Գազարով տորթ

Չիչխանով սոուս

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Լեբկուխեն

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Էկլեր

Միջինք (Տապլա)

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Կիտրոնով թխվածք

Մսով կոտլետ

Հոնով և տանձով ջեմ

Սև հաղարջը ձմռան համար

Սրտաձև միջուկով կեքս

Կոտլետ "Նրբություն"

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Մածունով թխվածքաբլիթ

Թուրինջով Պունշ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Կանաչ սմուզի

Կոսմոպոլիտան

Հաղարջով ալադի

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Սմուզի

Շոկոլադով կեքսեր

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Ջուր Սասսի

Բանանով հաց

Ելակը բալզամիկ քացախով

Տորտինո

Կիվիով կոկտեյլ

Շոկոլադե բիսկվիտ

Գազարով կեքս

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կեֆիրով թխվածք

Պասի թխվածքաբլիթ

Սև հաղարջով մաֆին