Բաղադրությունը`

  • 500գրամ մածուն
  • 200 գրամ չիչխան
  • 5 ճ/գ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը`


1․Չիչխանը լվանալ և հարել բլենդերով։ Ստացված զանգվածը անցկացնել մաղով։
2․Մաղով անցկացրած չիչխանը, մածունը և շաքարավազը հարել բլենդերով։ Անհրաժեշտության դեպքում կարելի է ավելացնել շաքարավազ։ Ստացված կոկտեյլը լցնել բաժակների մեջ և մատուցել։
Բարի ախորժակ

չիչխան մածուն շաքարավազ Խմիչքներ և կոկտեյլներ

Նմանատիպ գրառումներ

Շոկոլադե տորթ

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Ելակով ալադի

Ծիրանով բիսկվիտ

Շառլոտկա

Գազարով տորթ

Չիչխանով սոուս

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Սև հաղարջը ձմռան համար

Լեբկուխեն

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Միջինք (Տապլա)

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Կիտրոնով թխվածք

Մսով կոտլետ

Հոնով և տանձով ջեմ

Էկլեր

Սրտաձև միջուկով կեքս

Կոտլետ "Նրբություն"

Սև հաղարջով մաֆին

Մածունով թխվածքաբլիթ

Թուրինջով Պունշ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Կանաչ սմուզի

Հաղարջով ալադի

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Սմուզի

Շոկոլադով կեքսեր

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Կոսմոպոլիտան

Ջուր Սասսի

Շոկոլադե բիսկվիտ

Ելակը բալզամիկ քացախով

Տորտինո

Գազարով կեքս

Պասի թխվածքաբլիթ

Բանանով հաց

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կեֆիրով թխվածք

Կիվիով կոկտեյլ