Բաղադրությունը`

  • 500գրամ մածուն
  • 200 գրամ չիչխան
  • 5 ճ/գ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը`


1․Չիչխանը լվանալ և հարել բլենդերով։ Ստացված զանգվածը անցկացնել մաղով։
2․Մաղով անցկացրած չիչխանը, մածունը և շաքարավազը հարել բլենդերով։ Անհրաժեշտության դեպքում կարելի է ավելացնել շաքարավազ։ Ստացված կոկտեյլը լցնել բաժակների մեջ և մատուցել։
Բարի ախորժակ

չիչխան մածուն շաքարավազ Խմիչքներ և կոկտեյլներ

Նմանատիպ գրառումներ

Ելակով ալադի

Շոկոլադե տորթ

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Ծիրանով բիսկվիտ

Գազարով տորթ

Լեբկուխեն

Շառլոտկա

Չիչխանով սոուս

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Կիտրոնով թխվածք

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Միջինք (Տապլա)

Մսով կոտլետ

Սև հաղարջը ձմռան համար

Կոտլետ "Նրբություն"

Հոնով և տանձով ջեմ

Էկլեր

Սև հաղարջով մաֆին

Թուրինջով Պունշ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Կանաչ սմուզի

Կոսմոպոլիտան

Հաղարջով ալադի

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Սմուզի

Շոկոլադով կեքսեր

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Ջուր Սասսի

Բանանով հաց

Ելակը բալզամիկ քացախով

Տորտինո

Մածունով թխվածքաբլիթ

Շոկոլադե բիսկվիտ

Գազարով կեքս

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կեֆիրով թխվածք

Պասի թխվածքաբլիթ

Կիվիով կոկտեյլ