Բաղադրությունը`

  • 500գրամ մածուն
  • 200 գրամ չիչխան
  • 5 ճ/գ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը`


1․Չիչխանը լվանալ և հարել բլենդերով։ Ստացված զանգվածը անցկացնել մաղով։
2․Մաղով անցկացրած չիչխանը, մածունը և շաքարավազը հարել բլենդերով։ Անհրաժեշտության դեպքում կարելի է ավելացնել շաքարավազ։ Ստացված կոկտեյլը լցնել բաժակների մեջ և մատուցել։
Բարի ախորժակ

չիչխան մածուն շաքարավազ Խմիչքներ և կոկտեյլներ

Նմանատիպ գրառումներ

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Ելակով ալադի

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Շոկոլադե տորթ

Ծիրանով բիսկվիտ

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Լեբկուխեն

Շառլոտկա

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Չիչխանով սոուս

Էկլեր

Գազարով տորթ

Հոնով և տանձով ջեմ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Մասուրի կոմպոտ

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Դանդուռով սպաս

Կիտրոնով թխվածք

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Կոտլետ "Նրբություն"

Մսով կոտլետ

Միջինք (Տապլա)

Սրտաձև միջուկով կեքս

Սև հաղարջը ձմռան համար

Թուրինջով Պունշ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Կանաչ սմուզի

Կոսմոպոլիտան

Հաղարջով ալադի

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Սմուզի

Շոկոլադով կեքսեր

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Ջուր Սասսի

Բանանով հաց

Ելակը բալզամիկ քացախով

Տորտինո

Մածունով թխվածքաբլիթ

Սև հաղարջով մաֆին

Շոկոլադե բիսկվիտ

Գազարով կեքս

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կեֆիրով թխվածք

Պասի թխվածքաբլիթ

Կիվիով կոկտեյլ