Բաղադրությունը`

  • 500գրամ մածուն
  • 200 գրամ չիչխան
  • 5 ճ/գ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը`


1․Չիչխանը լվանալ և հարել բլենդերով։ Ստացված զանգվածը անցկացնել մաղով։
2․Մաղով անցկացրած չիչխանը, մածունը և շաքարավազը հարել բլենդերով։ Անհրաժեշտության դեպքում կարելի է ավելացնել շաքարավազ։ Ստացված կոկտեյլը լցնել բաժակների մեջ և մատուցել։
Բարի ախորժակ

չիչխան մածուն շաքարավազ Խմիչքներ և կոկտեյլներ

Նմանատիպ գրառումներ

Շոկոլադե տորթ

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Ելակով ալադի

Ծիրանով բիսկվիտ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Կոտլետ "Նրբություն"

Հոնով և տանձով ջեմ

Մսով կոտլետ

Էկլեր

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Շառլոտկա

Գազարով տորթ

Լեբկուխեն

Միջինք (Տապլա)

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Դանդուռով սպաս

Կարմիր սպաս

Մասուրի կոմպոտ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Կիտրոնով թխվածք

Շոկոլադով կեքսեր

Չիչխանով սոուս

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կեֆիրով թխվածք

Պասի թխվածքաբլիթ

Գազարով կեքս

Բանանով հաց

Ջուր Սասսի

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Կանաչ սմուզի

Կոսմոպոլիտան

Շոկոլադե բիսկվիտ

Հաղարջով ալադի

Սմուզի

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Սև հաղարջը ձմռան համար

Սև հաղարջով մաֆին

Ելակը բալզամիկ քացախով

Տորտինո

Մածունով թխվածքաբլիթ

Թուրինջով Պունշ