Բաղադրությունը`

  • 800 գրամ տավարի աղացած միս
  • 500 գրամ սեփական հյութի մեջ լոլիկ
  • 1 հատ մեծ գլուխ սոխ
  • 1 հատ ձու
  • 100գ+ 3 ճ/գ վարսակի փաթիլներ
  • 100 գրամ կաթ
  • 1 թ/գ չորացրած ռեհան
  • 1 թ/գ չորացրած ծիտրոն
  • 1 թ/գ սև պղպեղ
  • 1 թ/գ կարմիր պղպեղ
  • ձեթ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.3 ճ/գ վարսակի փաթիլների վրա լցնել կաթը և թողնել 10 րոպե: Աղացած մսի վրա ավելացնել ճզմած սխտորը, հարած ձուն, ծիտրոնը, աղը, սև և կարմիր պղպեղները, կաթով վարսակի փաթիլները: Բոլորը մասին շաղախել: Պատրաստի խճողակից գնդիկներ պատրաստել, թաթախել վարսակ փաթիլների մեջ: Թավայի մեջ ձեթ լցնել և տապակել գնդիկները երկու կողմից:
2.Սոխը կտրատել կիսալուսնաձև և տապակել ձեթով: Երբ սոխը թափանցիկ դառնա, ավելացնել լոլիկը, ռեհանը, համեմել աղով և եփել ևս 5-7 րոպե: Ջեռեփուկի ամանի մեջ լցնել սոուսի կեսը, դասավորել տապակած մսագնդիկները, ավաելացնել սոուսի մնացած մասը և դնել ջեռոցը 15 րոպե: Մատուցել տաք վիճակում:
Բարի ախորժակ

տավարի միս սխտոր վարսակի փաթիլներ սոխ Հայկական խոհանոց

Նմանատիպ գրառումներ

Բլղուրով և ավելուկով փլավ

Հավի մսով և կաղամբով տեֆտելիա

Կարմիր լոբով աղցան

Ընկույզով ավելուկ

Սնկի համով սմբուկ

Հավի կրծքամիսը թթվասերով

Տապակած մատղաշ կարտոֆիլ

Անանուխով չաթնի

Սպանախով ոչխարի միս

Ավելուկի աղցան

Չաշուշուլի դդմի սերմերով

Լահմաջո

Տժվժիկ

Իմամ Բայալդի

Խորոված լոլիկով սոուս

Հավի կծու սրտիկներ

Հավի կրծքամսով և լավաշով սամոսա

Խորոված սմբուկով և պղպեղով խավարտ

Աջափսանդալի

Ձավարով և համեմունքներով փլավ

Դանդուռով և կարտոֆիլով աղցան

Ընկույզով կանաչ լոբի

Lյարդով տորթ

Ծաղկակաղամբով կոտլետ

Կոտլետներ ջեռոցում

Կորեական գազարը մսով

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Խորոված ջեռոցում

Բազուկով կոտլետ

Ջեռոցում եփած սխտորով կարտոֆիլ

Դերունի

Ջեռոցում տապակած տավարի լեզու

Կաթով կարտոֆիլ

Նեխուրով ոչխարի միս

Տապակած կարտոֆիլը դդմիկով

Այծի մսով Կարրի

Սնկով ապուրը պանրով

Բլղուրով և թարխունով աղցան

Մաղադանոսով կոտլետ

Վարունգով սոուս

Թաթարական Ազու

Կարմիր լոբով և կաղամբաթթվով աղցան

Հազարով և գազարով աղցան

Խեկը բանջարեղենով

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Կաղամբով և գազարով աղցան

Բազուկով չեխական դերունի

Բազուկով և սնկով աղցան

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Տապակած խառը բանջար

Դանդուռով աղցան

Ավելուկով ոսպապուր

Ոսպով և լավաշով ռոլլ

Բազուկով և հալած պանրով խավիար

Ավելուկով և ձավարով ապուր

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Միջինք (Տապլա)

Կատալոնական աղցան

Գազարով թխվածքաբլիթ

Ոսպով և դդումով դիետիկ աղցան

Ձվով տապակած շրեշտ

Դդմիկով տորթ

Սոբա

Սպանախով և դդմիկով դերունի

Դասական մարինացված կարմիր պղպեղ

Հաճարով և սնկով փլավ

Դանդուռով թթու

Սմբուկով կրեմ-ապուր

Աղցան <<Արքայազն>>

Մսով կոտլետ

Տոնական լցոնած հավ

Կանաչ լոլիկով աղցան

Սմբուկով կորեական աղցան

Սաղմոնը մեղրա-մանանեխային սոուսով

Հավի մսով և նշով աղցան

Խաշած լեզվով աղցան

Դդմիկով կոտլետ

Լյարդը թթվասերով

Եղինջով աղցան

Եղինջապուր

Lյարդով կոտլետ

Բլյու Չիզ

Կանաչ սմուզի

Թարխունով և սխտորով քացախ

Հավի թևիկներ Բուֆալո

Կանաչ լոբով ամառային ճաշ

Սոխառածով ավելուկի աղցան

Օլիվյե

Կարմիր կաղամբով աղցան

Կոլդունի

Գազարով և լապշայով աղցան

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Սպանախով աղցան

Կարտոֆիլով և կաղամբաթթվով աղցան

Ղազան խորոված

Սպիտակ գինով իշխան

Տապակած գազար

Լյարդով և գազարով աղցան

Մարինացված հում բազուկ

Կեֆտեդես

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Դդումով կոտլետ

Չիչխանով սոուս

Ծաղկակաղամբ <<Բրնձի հատիկներ>>

Ծաղկակաղամբով աղցան

Սերկևիլով ոչխարի միս

Մարինացված բազուկ

Գունավոր խառնաշփոթ

Ծաղկակաղամբով և գազարով աղցան

Լավաշով իշխան

Դդմիկով օրզո

Հում դանդուռով աղցան

Սմբուկը լոլիկի հյութի մեջ

Խորոված կարմիր բիբարով ապուր

Կանաչ սխտորը լոլիկով

Խորոված սմբուկով կոտլետ

Այլազան

Դդմիկը մայոնեզով և համեմունքներով

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Մարինացված կանաչ լոբի

Դանդուռով և դդմիկով աղցան

Բամիայով ոչխարի միս

Հնդկաձավարով և սնկով փլավ