Սաղմոնը մեղրա-մանանեխային սոուսով
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Դեկտեմբերի 5 2014թԴիտումներ` 2753
Կարագը, մեղրը, մանանեխը և սոյայի սոուսը լցնել կաթսայի մեջ և դնել կրակին: Անընդհատ խառնել մինչև կարագի հալելը: Ձկի կտորները դնել նախապես փայլաթիթեղով պատված տապակայի վրա, համեմել աղով և պղպեղով: Պատրաստի սոուսը լցնել ձկան կտորների վրա և դնել 200 աստիճան տաքությամբ ջեռոցը 10-15 րոպե: Մատուցել տապակայի մեջ մնացած սոսուսով:
սաղմոն մեղր սոյայի սոուս մանանեխի հատիկներ Տաք ուտեստներ