h4>Բաղադրությունը`
  • 4 հատ ձու
  • 2 ճ/գ ալյուր
  • 2 ճ/գ օսլա
  • 100 գրամ մայոնեզ
  • 100 գրամ զեյթուն
  • 100 գրամ հալած պանիր
  • 250-300 կարմիր ձուկ
  • կանաչի
  • աղ, պղպեղ
  • լիմոնի հյութ

Պատրաստման եղանակը`


Ձուն խառնել ալյուրի, օսլայի, մայոնեզի, աղի և պղպեղի հետ: Ստացված խմորից մի փոքր մաս վերցնել և խառնել կտրատած կանաչիի հետ: Ջեռոցի տապակայի վրա փռել թխելու համար նախատեսված թուղթ, վրան լցնել խմորը: Ճաշի գդալով հատվածաբար լցնել կանաչիի հետ խառնած խմորը: Վրան շարել կլոր-կլոր կտրատած զեյթունները: Թխել 7-10 րոպե180-200 աստիճան ջեռոցում: Պատրաստի խմորը շրջել: Զեյթունով շերտը կհայտնվի ներքևում: Խմորի վրա քսել հալած պանիրը, շարել ձկի կտորները: Կարելի է ավելացնել նաև կարմիր խավիար: Ցողել լիմոնի հյութով: Փաթաթել ռուլետի ձևով և պահել սառնարանում:
Աղբյուրը

ալյուր օսլա ձու կարմիր ձուկ զեյթուն Սառը խոտիկներ

Նմանատիպ գրառումներ

Lյարդով տորթ

Դդմիկով կոտլետ

Տորտինո

Ելակով ալադի

Բազուկով չեխական դերունի

Նուտելայով բրաունի

Կիտրոնով թխվածք

Կոլդունի

Սև հաղարջով մաֆին

Շոկոլադե բիսկվիտ

Շոկոլադե տորթ

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Գազարով տորթ

Լեբկուխեն

Սրտաձև էկլեր

Էկլեր

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Սև հաղարջով կեքս

Մաղադանոսով կոտլետ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Բանանով հաց

Շոկոլադե կեքս

Սալորով թխվածք

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Ամերիկյան Փանքեյք

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Տորթ <<Պանչո>>

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Հաղարջով ալադի

Ամանորյա

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Բալը ձյան տակ

Մարինացված խորոված կարմիր պղպեղ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Սպանախով ձվածեղ

Ավելուկով սենդվիչ

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Գունեղ դանդուռ

Հատիկավոր լոբով պաշտետ

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Սիսեռով և լավաշով ռոլ

Դերունի

Տապակած խառը բանջար

Ջեռոցում տապակած տավարի լեզու

Ձվով տապակած թելուկ

Բազուկով և հալած պանրով խավիար

Տիրամիսու

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Ավելուկով ոսպապուր

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Գազարով թխվածքաբլիթ

Ձվով տապակած շրեշտ

Միջինք (Տապլա)

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Սոբա

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Ամառային պաշտետ հավի լյարդով

Դանդուռով թթու

Դասական մարինացված կարմիր պղպեղ

Տոնական լցոնած հավ

Մսով կոտլետ

Տապակած մանդակ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Դդմիկը մայոնեզով և համեմունքներով

Կարտոֆիլով տորթ

Թաց շոկոլադե թխվածք

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Խաշած լեզու

Կուլչա

Մարինացված բազուկ

Կեֆիրով թխվածք

Գազարով և լապշայով աղցան

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Իտալական աղցան <<Սիմպո>>

Շոկոլադով կեքսեր

Աղցան <<Արքայազն>>

Դդմիկով տորթ

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Ամանորյա աղցան <<Բազուկե տոնածառ>>

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Բանջարեղենային պիցցա

Պասի թխվածքաբլիթ

Սամոսա

Սիրամարգի պոչ

Սմբուկը աջիկայով և մայոնեզով

Տապակած դդմիկ

Մարինացված հում բազուկ

Կատալոնական աղցան

Մարինացված կանաչ լոբի

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Արագ պատրաստվող միս

Բրոկոլիով ձվածեղ

Ծիրանով բիսկվիտ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Հունական աղցան

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Գլուխ սոխով ալադի

Բազուկով խավիար

Մարինացված կարմիր բողկ

Դանդուռով ձվածեղ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Գազարով կեքս

Շառլոտկա