h4>Բաղադրությունը`
  • 4 հատ ձու
  • 2 ճ/գ ալյուր
  • 2 ճ/գ օսլա
  • 100 գրամ մայոնեզ
  • 100 գրամ զեյթուն
  • 100 գրամ հալած պանիր
  • 250-300 կարմիր ձուկ
  • կանաչի
  • աղ, պղպեղ
  • լիմոնի հյութ

Պատրաստման եղանակը`


Ձուն խառնել ալյուրի, օսլայի, մայոնեզի, աղի և պղպեղի հետ: Ստացված խմորից մի փոքր մաս վերցնել և խառնել կտրատած կանաչիի հետ: Ջեռոցի տապակայի վրա փռել թխելու համար նախատեսված թուղթ, վրան լցնել խմորը: Ճաշի գդալով հատվածաբար լցնել կանաչիի հետ խառնած խմորը: Վրան շարել կլոր-կլոր կտրատած զեյթունները: Թխել 7-10 րոպե180-200 աստիճան ջեռոցում: Պատրաստի խմորը շրջել: Զեյթունով շերտը կհայտնվի ներքևում: Խմորի վրա քսել հալած պանիրը, շարել ձկի կտորները: Կարելի է ավելացնել նաև կարմիր խավիար: Ցողել լիմոնի հյութով: Փաթաթել ռուլետի ձևով և պահել սառնարանում:
Աղբյուրը

ալյուր օսլա ձու կարմիր ձուկ զեյթուն Սառը խոտիկներ

Նմանատիպ գրառումներ

Lյարդով տորթ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Կոլդունի

Մաղադանոսով կոտլետ

Շոկոլադե տորթ

Սև հաղարջով կեքս

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Բանանով հաց

Սև հաղարջով մաֆին

Գազարով տորթ

Շոկոլադե բիսկվիտ

Ելակով ալադի

Բազուկով չեխական դերունի

Տորտինո

Նուտելայով բրաունի

Շոկոլադե կեքս

Կիտրոնով թխվածք

Դդմիկով կոտլետ

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Ամերիկյան Փանքեյք

Սրտաձև էկլեր

Հաղարջով ալադի

Լեբկուխեն

Ամանորյա

Էկլեր

Սալորով թխվածք

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Տորթ <<Պանչո>>

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Բալը ձյան տակ

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Սպանախով ձվածեղ

Տապակած խառը բանջար

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Ջեռոցում տապակած տավարի լեզու

Դերունի

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Մսով կոտլետ

Տապակած մանդակ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Գազարով թխվածքաբլիթ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Ամառային պաշտետ հավի լյարդով

Հատիկավոր լոբով պաշտետ

Մարինացված խորոված կարմիր պղպեղ

Սիսեռով և լավաշով ռոլ

Ձվով տապակած շրեշտ

Միջինք (Տապլա)

Տոնական լցոնած հավ

Դասական մարինացված կարմիր պղպեղ

Դանդուռով թթու

Սոբա

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Ավելուկով ոսպապուր

Բազուկով և հալած պանրով խավիար

Տիրամիսու

Ձվով տապակած թելուկ

Սիրամարգի պոչ

Կարտոֆիլով տորթ

Թաց շոկոլադե թխվածք

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Խաշած լեզու

Կուլչա

Մարինացված բազուկ

Կեֆիրով թխվածք

Գազարով և լապշայով աղցան

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Իտալական աղցան <<Սիմպո>>

Շոկոլադով կեքսեր

Աղցան <<Արքայազն>>

Դդմիկով տորթ

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Ամանորյա աղցան <<Բազուկե տոնածառ>>

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Բանջարեղենային պիցցա

Պասի թխվածքաբլիթ

Սամոսա

Կատալոնական աղցան

Սմբուկը աջիկայով և մայոնեզով

Տապակած դդմիկ

Մարինացված հում բազուկ

Դդմիկը մայոնեզով և համեմունքներով

Մարինացված կանաչ լոբի

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Արագ պատրաստվող միս

Բրոկոլիով ձվածեղ

Ծիրանով բիսկվիտ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Հունական աղցան

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Գլուխ սոխով ալադի

Բազուկով խավիար

Մարինացված կարմիր բողկ

Դանդուռով ձվածեղ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Գազարով կեքս

Շառլոտկա