h4>Բաղադրությունը`
  • 4 հատ ձու
  • 2 ճ/գ ալյուր
  • 2 ճ/գ օսլա
  • 100 գրամ մայոնեզ
  • 100 գրամ զեյթուն
  • 100 գրամ հալած պանիր
  • 250-300 կարմիր ձուկ
  • կանաչի
  • աղ, պղպեղ
  • լիմոնի հյութ

Պատրաստման եղանակը`


Ձուն խառնել ալյուրի, օսլայի, մայոնեզի, աղի և պղպեղի հետ: Ստացված խմորից մի փոքր մաս վերցնել և խառնել կտրատած կանաչիի հետ: Ջեռոցի տապակայի վրա փռել թխելու համար նախատեսված թուղթ, վրան լցնել խմորը: Ճաշի գդալով հատվածաբար լցնել կանաչիի հետ խառնած խմորը: Վրան շարել կլոր-կլոր կտրատած զեյթունները: Թխել 7-10 րոպե180-200 աստիճան ջեռոցում: Պատրաստի խմորը շրջել: Զեյթունով շերտը կհայտնվի ներքևում: Խմորի վրա քսել հալած պանիրը, շարել ձկի կտորները: Կարելի է ավելացնել նաև կարմիր խավիար: Ցողել լիմոնի հյութով: Փաթաթել ռուլետի ձևով և պահել սառնարանում:
Աղբյուրը

ալյուր օսլա ձու կարմիր ձուկ զեյթուն Սառը խոտիկներ

Նմանատիպ գրառումներ

Lյարդով տորթ

Սև հաղարջով կեքս

Կոլդունի

Շոկոլադե տորթ

Մաղադանոսով կոտլետ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Լեբկուխեն

Բանանով հաց

Սրտաձև էկլեր

Շոկոլադե կեքս

Ելակով ալադի

Դդմիկով կոտլետ

Շոկոլադե բիսկվիտ

Բազուկով չեխական դերունի

Սև հաղարջով մաֆին

Նուտելայով բրաունի

Տորտինո

Կիտրոնով թխվածք

Էկլեր

Ամանորյա

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Սալորով թխվածք

Հաղարջով ալադի

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Գազարով տորթ

Տորթ <<Պանչո>>

Ամերիկյան Փանքեյք

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Ձվով տապակած թելուկ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Տապակած խառը բանջար

Դերունի

Ջեռոցում տապակած տավարի լեզու

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Բալը ձյան տակ

Սպանախով ձվածեղ

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Սոբա

Ամառային պաշտետ հավի լյարդով

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Տապակած մանդակ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Սիսեռով և լավաշով ռոլ

Մարինացված խորոված կարմիր պղպեղ

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Ավելուկով սենդվիչ

Հատիկավոր լոբով պաշտետ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Գազարով թխվածքաբլիթ

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Մսով կոտլետ

Տոնական լցոնած հավ

Դասական մարինացված կարմիր պղպեղ

Տիրամիսու

Բազուկով և հալած պանրով խավիար

Ձվով տապակած շրեշտ

Միջինք (Տապլա)

Ավելուկով ոսպապուր

Դանդուռով թթու

Դդմիկը մայոնեզով և համեմունքներով

Կարտոֆիլով տորթ

Թաց շոկոլադե թխվածք

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Խաշած լեզու

Կուլչա

Մարինացված բազուկ

Կեֆիրով թխվածք

Գազարով և լապշայով աղցան

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Իտալական աղցան <<Սիմպո>>

Շոկոլադով կեքսեր

Աղցան <<Արքայազն>>

Դդմիկով տորթ

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Ամանորյա աղցան <<Բազուկե տոնածառ>>

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Բանջարեղենային պիցցա

Պասի թխվածքաբլիթ

Սամոսա

Սիրամարգի պոչ

Սմբուկը աջիկայով և մայոնեզով

Տապակած դդմիկ

Մարինացված հում բազուկ

Կատալոնական աղցան

Մարինացված կանաչ լոբի

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Արագ պատրաստվող միս

Բրոկոլիով ձվածեղ

Ծիրանով բիսկվիտ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Հունական աղցան

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Գլուխ սոխով ալադի

Բազուկով խավիար

Մարինացված կարմիր բողկ

Դանդուռով ձվածեղ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Գազարով կեքս

Շառլոտկա