h4>Բաղադրությունը`
  • 4 հատ ձու
  • 2 ճ/գ ալյուր
  • 2 ճ/գ օսլա
  • 100 գրամ մայոնեզ
  • 100 գրամ զեյթուն
  • 100 գրամ հալած պանիր
  • 250-300 կարմիր ձուկ
  • կանաչի
  • աղ, պղպեղ
  • լիմոնի հյութ

Պատրաստման եղանակը`


Ձուն խառնել ալյուրի, օսլայի, մայոնեզի, աղի և պղպեղի հետ: Ստացված խմորից մի փոքր մաս վերցնել և խառնել կտրատած կանաչիի հետ: Ջեռոցի տապակայի վրա փռել թխելու համար նախատեսված թուղթ, վրան լցնել խմորը: Ճաշի գդալով հատվածաբար լցնել կանաչիի հետ խառնած խմորը: Վրան շարել կլոր-կլոր կտրատած զեյթունները: Թխել 7-10 րոպե180-200 աստիճան ջեռոցում: Պատրաստի խմորը շրջել: Զեյթունով շերտը կհայտնվի ներքևում: Խմորի վրա քսել հալած պանիրը, շարել ձկի կտորները: Կարելի է ավելացնել նաև կարմիր խավիար: Ցողել լիմոնի հյութով: Փաթաթել ռուլետի ձևով և պահել սառնարանում:
Աղբյուրը

ալյուր օսլա ձու կարմիր ձուկ զեյթուն Սառը խոտիկներ

Նմանատիպ գրառումներ

Lյարդով տորթ

Սև հաղարջով մաֆին

Շոկոլադե տորթ

Տորտինո

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Ելակով ալադի

Շոկոլադե կեքս

Շոկոլադե բիսկվիտ

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Դդմիկով կոտլետ

Գազարով տորթ

Բազուկով չեխական դերունի

Նուտելայով բրաունի

Կիտրոնով թխվածք

Ամերիկյան Փանքեյք

Մաղադանոսով կոտլետ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Լեբկուխեն

Սրտաձև էկլեր

Էկլեր

Կոլդունի

Սև հաղարջով կեքս

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Ամանորյա

Բանանով հաց

Հաղարջով ալադի

Տորթ <<Պանչո>>

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Բալը ձյան տակ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Ձվով տապակած թելուկ

Դանդուռով թթու

Շոկոլադով կեքսեր

Սպանախով ձվածեղ

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Տապակած խառը բանջար

Դերունի

Ջեռոցում տապակած տավարի լեզու

Դասական մարինացված կարմիր պղպեղ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Տոնական լցոնած հավ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Դդմիկով տորթ

Գազարով թխվածքաբլիթ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Տապակած մանդակ

Ամառային պաշտետ հավի լյարդով

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Ձվով տապակած շրեշտ

Միջինք (Տապլա)

Սոբա

Մսով կոտլետ

Աղցան <<Արքայազն>>

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Տիրամիսու

Ավելուկով ոսպապուր

Բազուկով և հալած պանրով խավիար

Բանջարեղենային պիցցա

Ամանորյա աղցան <<Բազուկե տոնածառ>>

Մարինացված կարմիր բողկ

Բազուկով խավիար

Հունական աղցան

Գազարով կեքս

Թաց շոկոլադե թխվածք

Խաշած լեզու

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Կարտոֆիլով տորթ

Գազարով և լապշայով աղցան

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Մարինացված բազուկ

Կեֆիրով թխվածք

Պասի թխվածքաբլիթ

Գլուխ սոխով ալադի

Սամոսա

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Մարինացված կանաչ լոբի

Դդմիկը մայոնեզով և համեմունքներով

Արագ պատրաստվող միս

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Կուլչա

Շառլոտկա

Սիրամարգի պոչ

Սմբուկը աջիկայով և մայոնեզով

Ծիրանով բիսկվիտ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Մարինացված հում բազուկ

Իտալական աղցան <<Սիմպո>>

Տապակած դդմիկ

Կատալոնական աղցան

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>