Բաղադրությունը`

  • 50 գրամ վարսակի փաթիլներ
  • 150 գրամ ջուր կամ կաթ
  • 1 թ/գ կարագ
  • 1 թ/գ մեղր
  • 1 պտղունց աղ

Պատրաստման եղանակը`


1. Կաթը կամ ջուրը եռացնել, ավելացնել վարսակի փաթիլները և 1 պտղունց աղ: Հասցնել եռման աստիճանի, ապա կրակը քչացնել և եփել 7-10 րոպե: Պատրաստ լինելուն պես կրակը անջատել, ավելացնել կարագը և մեղրը, խառնել, կափարիչով փակել և թողնել 2-3 րոպե: Լցնել մատուցվող ամանի մեջ, վրան ավելացնել թարմ կամ սառեցրած հատապտուղներ և մատուցել։
Բարի ախորժակ

Հուշում`


1․Օգտակար շիլա պատրաստելու համար նախապատվությունը տվեք եփելու համար նախատեսված վարսակի փաթիլներին։ Արագ պատրաստվող վարսակի փաթիլները զիջում են իրենց օգտակար հատկություններով։
2․Վարսակի փաթիլներով շիլան իր օգտակար հատկությունները պահում է ջրով պատրաստելու դեպքում միայն։ Եթե ուզում եք ճիշտ սնվել՝ պատրաստեք ջրով։
2․Շիլայի դիետիկ տարբերակը պատրաստելու համար մի կողմ դրեք կաթը, կարագը և մեղրը։ Պատրաստեք ջրով, հետո քաղցրացրեք մրգերով, հատապտուղներով կամ չրերով։ Այս դեպքում էլ լավագույն տարբերակը հատապտուղներն են։

Վարսակի փաթիլներ կաթ մեղր կարագ աղ Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Գետնանուշի կարագ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Կիտրոնով թխվածք

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Շոկոլադե կեքս

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Սմուզի

Էկլեր

Կաթով կարտոֆիլ

Բալը ձյան տակ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Դերունի

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Սպանախով ձվածեղ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Ավոկադոյով տոստ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Սալորով թխվածք

Ավոկադոյով և սնկով տոստ

Բրնձով պուդինգ (վեգան)

Ամերիկյան Փանքեյք

Տապակած մանդակ

Միջինք (Տապլա)

Սրտաձև էկլեր

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Ձվով տապակած թելուկ

Դդմիկով խավիար

Lյարդով տորթ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Կարտոֆիլով տորթ

Բանանով հաց

Կուլչա

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Տնային կոնֆետներ

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Շոկոլադով կեքսեր

Դանդուռով աղցան

Սաղմոնը մեղրա-մանանեխային սոուսով

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Ղազան խորոված

Կանաչ սխտորի մածուկ

Սև հաղարջով մաֆին

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Բրոկոլիով ձվածեղ

Լավաշով իշխան

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Գազարով կեքս

Շոկոլադե բիսկվիտ

Տորտինո

Լեբկուխեն