Բաղադրությունը`

  • 50 գրամ վարսակի փաթիլներ
  • 150 գրամ ջուր կամ կաթ
  • 1 թ/գ կարագ
  • 1 թ/գ մեղր
  • 1 պտղունց աղ

Պատրաստման եղանակը`


1. Կաթը կամ ջուրը եռացնել, ավելացնել վարսակի փաթիլները և 1 պտղունց աղ: Հասցնել եռման աստիճանի, ապա կրակը քչացնել և եփել 7-10 րոպե: Պատրաստ լինելուն պես կրակը անջատել, ավելացնել կարագը և մեղրը, խառնել, կափարիչով փակել և թողնել 2-3 րոպե: Լցնել մատուցվող ամանի մեջ, վրան ավելացնել թարմ կամ սառեցրած հատապտուղներ և մատուցել։
Բարի ախորժակ

Հուշում`


1․Օգտակար շիլա պատրաստելու համար նախապատվությունը տվեք եփելու համար նախատեսված վարսակի փաթիլներին։ Արագ պատրաստվող վարսակի փաթիլները զիջում են իրենց օգտակար հատկություններով։
2․Վարսակի փաթիլներով շիլան իր օգտակար հատկությունները պահում է ջրով պատրաստելու դեպքում միայն։ Եթե ուզում եք ճիշտ սնվել՝ պատրաստեք ջրով։
2․Շիլայի դիետիկ տարբերակը պատրաստելու համար մի կողմ դրեք կաթը, կարագը և մեղրը։ Պատրաստեք ջրով, հետո քաղցրացրեք մրգերով, հատապտուղներով կամ չրերով։ Այս դեպքում էլ լավագույն տարբերակը հատապտուղներն են։

Վարսակի փաթիլներ կաթ մեղր կարագ աղ Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Գետնանուշի կարագ

Կաթով կարտոֆիլ

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Կիտրոնով թխվածք

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Շոկոլադե կեքս

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Էկլեր

Սմուզի

Մաղադանոսով կոտլետ

Սրտաձև էկլեր

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Սպանախով ձվածեղ

Դերունի

Բալը ձյան տակ

Միջինք (Տապլա)

Ամերիկյան Փանքեյք

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Ավոկադոյով տոստ

Սալորով թխվածք

Տապակած մանդակ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Ձվով տապակած թելուկ

Լեբկուխեն

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Կանաչ սխտորի մածուկ

Lյարդով տորթ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Կարտոֆիլով տորթ

Բանանով հաց

Կուլչա

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Տնային կոնֆետներ

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Շոկոլադով կեքսեր

Դանդուռով աղցան

Սաղմոնը մեղրա-մանանեխային սոուսով

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Ղազան խորոված

Սև հաղարջով մաֆին

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Դդմիկով խավիար

Բրոկոլիով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Գազարով կեքս

Շոկոլադե բիսկվիտ

Տորտինո

Լավաշով իշխան