Բաղադրությունը`

  • 0.5 տուփ ֆունչոզա
  • 1 հատ գազար
  • 1 հատ վարունգ
  • 0.5 հատ կարմիր պղպեղ
  • 0.5 հատ կանաչ պղպեղ
  • 1 ատամիկ սխտոր
  • 10 ճյուղ համեմ
  • 1 թ/գ կորեական գազարի համեմունք
  • 1/4 թ/գ սև պղպեղ
  • 3 ճ/գ սոյայի սոուս
  • 2 ճ/գ ձեթ

Պատրաստման եղանակը`


1.ֆունչոզան պատրաստել ըստ տուփի վրա գրված ցուցումների:
2.Գազարը մաքրել, լվանալ, չորացնել և անցկացնել կորեական գազարի համար նախատեսված քերիչով:
3.Վարունգը լվանալ, չորացնել և անցկացնել կորեական գազարի քերիչով:
4.Պղպեղները լվանալ և կտրատել ձողաձև բարակ կտորների:
5.Ֆունչոզայի վրա ավելացնել բանջարեղենը, քերիչով անցկացրած սխտորը, կտրատած համեմը, սոյայի սոուսը, ձեթը: Համեմել սև պղպեղով և կորեական գազարի համեմունքով: Բոլորը միասին խառնել և տեղափոխել 2 ժամով սառնարան, որպեսզի համերը միանան: 2 ժամից պատրաստ է մատուցման:
Բարի ախորժակ

ֆունչոզա գազար վարունգ կարմիր պղպեղ կանաչ պղպեղ Արևելյան խոհանոց

Նմանատիպ գրառումներ

Կանաչ լոբով ֆունչոզա

Ալու Գոբի

Սոբա

Հատիկավոր լոբով պաշտետ

Եղինջով ապուր

Ռաջմա - Հնդկական խոհանոց

Կարտոֆիլը կանաչ սոխով

Ոսպով սենդվիչ

Դալ

Կուլչա

Կորեական գազարը մսով

Թաթարական Ազու

Սամոսա

Հավի միս «Բան-Բան»

Կանաչ սխտորով կորեական աղցան

Կամդի-չա

Այծի մսով Կարրի