Բաղադրությունը`

  • 100 գրամ կլոր բրինձ
  • 700 մլ նուշի կաթ
  • 1 թ/գ ստևիա
  • 1 պտղունց աղ
  • 1 թ/գ կոկոսի յուղ
  • վանիլինի էքստրակտ
  • շոկոլադի քերուկ
  • ելակ

Պատրաստման եղանակը`


1.Հաստ հատակ ունեցող կաթսայի մեջ լցնել կաթը, դնել միջին ուժգնության կրակի վրա, ավելացնել մեկ պտղունց աղ և 1 թ/գ ստևիա: Խառնել, որպեսզի ստևիան հալվի, ապա ավելացնել վանիլինի էքստրակտը:
2․Երբ կաթը եռալուն մոտ լինի, ավելացնել նախօրոք լվացած բրինձը: Կրակը թուլացնել և շարունակել եփել բրինձը մարմանդ կրակի վրա՝ հաճախակի խառնելով: Եփել այնքան, որ բրինձը լավ փափուկ լինի: Անհրաժեշտության դեպքում կարող եք տաք կաթ ավելացնել: Կրակը անջատելուց հետո ավելացնել կոկոսի յուղը, խառնել:
3․Մատուցվող պիալաների մեջ լցնել պատրաստի տաք պուդինգը, զարդարել շոկոլադի քերուկով և ելակով:
Բարի ախորժակ

Նմանատիպ գրառումներ

Բրնձով և դանդուռով փլավ

Ամերիկյան Փանքեյք

Ալու Գոբի

Բլղուրով և մանդակով փլավ

Խորոված պղպեղով դիետիկ աղցան

Հատիկավոր լոբով պաշտետ

Շոգեխաշած Բամիա

Սնկով և սպանախով սոտե

Դդումով և լոլիկով կրեմ ապուր

Սխտորած վարսակի փաթիլներով

Գազարով թխվածքաբլիթ

Խորոված կարմիր բիբարով ապուր

Սաղմոնը մեղրա-մանանեխային սոուսով

Խորոված ջեռոցում

Կանաչ սմուզի

Հավի թևիկներ Բուֆալո

Ծաղկակաղամբով կոտլետ

Կանաչ սխտորը լոլիկով

Լահմաջո

Նշով տորթ անանասի միջուկով