Բաղադրությունը`

  • 100 գրամ կլոր բրինձ
  • 700 մլ նուշի կաթ
  • 1 թ/գ ստևիա
  • 1 պտղունց աղ
  • 1 թ/գ կոկոսի յուղ
  • վանիլինի էքստրակտ
  • շոկոլադի քերուկ
  • ելակ

Պատրաստման եղանակը`


1.Հաստ հատակ ունեցող կաթսայի մեջ լցնել կաթը, դնել միջին ուժգնության կրակի վրա, ավելացնել մեկ պտղունց աղ և 1 թ/գ ստևիա: Խառնել, որպեսզի ստևիան հալվի, ապա ավելացնել վանիլինի էքստրակտը:
2.Երբ կաթը եռալուն մոտ լինի, ավելացնել նախօրոք լվացած բրինձը: Կրակը թուլացնել և շարունակել եփել բրինձը մարմանդ կրակի վրա՝ հաճախակի խառնելով: Եփել այնքան, որ բրինձը լավ փափուկ լինի: Անհրաժեշտության դեպքում կարող եք տաք կաթ ավելացնել: Կրակը անջատելուց հետո ավելացնել կոկոսի յուղը, խառնել:
2.Մատուցվող պիալաների մեջ լցնել պատրաստի տաք պուդինգը, զարդարել շոկոլադի քերուկով և ելակով:
Բարի ախորժակ

բրինձ նուշի կաթ կոկոսի յուղ ստևիա ելակ Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Բրնձով շոգեխաշած կաղամբ

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Բրնձով և կանաչ սխտորով փլավ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Սպանախով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Բրնձով և խաղողի տերևներով փլավ

Ավոկադոյով տոստ

Դդումով և բրնձով փլավ

Ավոկադոյով և սնկով տոստ

Վարսակի շիլա

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Խոզի միսը բանկայի մեջ

Բրնձով և դանդուռով փլավ

Դերունի

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Բրնձով մինի տորթեր

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Բանանով հաց

Իտալական աղցան <<Սիմպո>>

Ամանորյա

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Եղինջապուր

Դդմիկով խավիար

Խորոված սմբուկով կոտլետ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Գետնանուշի կարագ

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով