Սպիտակ բողկը խառը կանաչիներով
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Դեկտեմբերի 18 2020թԴիտումներ` 402
1.Բոլոր կանաչիները խնամքով լվանալ,ջրքամել և չորացնել:
2.Սպիտակ բողկը լվանալ, մաքրել և անցկացնել խոշոր քերիչով:Կարմիր բողկը ևս անցկացնել քերիչով:
3.Զեյթունը կտրատել օղակներով:
4.Աղցանամանի մեջ իրար խառնել կտրատած կանաչիները, քերիչով անցկացրած երկու տեսակի բողկերը, կտրատած զեյթունը, համեմել աղով և սև պղպեղով, ձեթով և բալզամիկ քացախով: Զարդարել մոցարելա պանրով:
Բարի ախորժակ
սպիտակ բողկ կարմիր բողկ զեյթուն ռուկոլա բազուկի տերև հազար Աղցաններ