Բաղադրությունը`

  • 1/2 բաժակ ոլոռի ալյուր
  • 125 մլ ջուր
  • 2ճ/գ զեյթունի ձեթ
  • 1/2 թ/գ սխտորի փոշի
  • 1/2 թ/գ չորացրած կանաչի
  • 1/2 պորտոբելլո սունկ
  • 1/6 դդմիկ
  • 2-3 հատ զեյթուն
  • 1 հատ չորացրած լոլիկ
  • պանիր
  • աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Ալյուրը, ջուրը, ձեթը, սխտորի փոշին, չորացրած կանաչիները, աղը և պղպեղը խառնել իրար,հունցել խմոր: Թողնել խմորը հանգստանա 30 րոպե: Եթե տանը չունեք ոլոռի ալյուր, կարող եք ինքնուրույն պատրաստել:
2.Ջեռոցը տաքացնել 220 աստիճան: Թավայի մակերեսին քսել ձեթ, տարածել խմորը: Եփել ջեռոցում 15 րոպե: Խմորը պետք է ստանա վարդագույն երանգ և հեշտ անջատվի թավայից:
3.Միջուկի համար նախատեսված բաղադրիչները կտրատել, դասավորել խմորի վրա և նորից դնել ջեռոցը 15 րոպեով: Եթե խմորը չոր է ստացվել, կարելի է այն մի քանի րոպե փակել կափարիչով : Պիցցան ստացվում է փոքր, եթե ուզում եք պատրաստել երկու հոգու համար, ապա բաղադրիչները կարող եք կրկնապատկել:
Աղբյուրը

պորտոբելլո սունկ դդմիկ չորացրած լոլիկ զեյթուն ոլոռի ալյուր Պիցցա

Նմանատիպ գրառումներ

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Դդմիկով պեննե

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Տապակած կարտոֆիլը դդմիկով

Դդմիկով օրզո

Սպանախով և դդմիկով դերունի

Խոզի միսը բանկայի մեջ

Դդմիկով և գազարով աղցան

Սագախոտով և ավոկադոյով աղցան

Դդմիկով և սնկով սոտե

Հում դդմիկով աղցան

Տապակած հավը լիմոնով

Բանջարեղենային բլղուր

Դդմիկը մայոնեզով և համեմունքներով

Իտալական աղցան <<Սիմպո>>

Հունական աղցան

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Կարտոֆիլով պիցցա

Ռուլետ <<Վագրային>>

Դդմիկով կոտլետ

Մատղաշ կարտոֆիլով և հավի բդիկներով ռագու

Տապակած դդմիկ

Դդմիկով տորթ

Դդմիկով սոտե

Կեֆտեդես

Դդմիկով խավիար

Դանդուռով և դդմիկով աղցան