Բաղադրությունը`

  • 6 հատ բազուկ
  • 150 գրամ փափուկ բրինզա
  • 1 թ/գ լիմոնի քերած կճեպ
  • 2 պճեղ սխտոր
  • 1 հատ ավոկադո
  • 1 թ/գ պինդ թթվասեր
  • 1 թ/գ լիմոնի հյութ
  • 6 հատ երկար փայտիկ
  • կանաչի
  • աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Բազուկը խաշել կճեպով կամ եփել ֆոլգայի մեջ: Մաքրել և կտրատել 3-5 մմ լայնությամբ կլորակներով:
2.Բրինզան խառնել քերած լիմոնի կճեպի, մանրացրած սխտորի և պղպեղի հետ:
3.Ավոկադոյի փափուկ մասը գդալով հանել, ավելացնել թթվասերը և սև պղպեղը ու պատառաքաղով մանրացնել:
4.Բազուկե կլորակների վրա քսել միջուկը և այդպես շերտ առ շերտ հավաքել տոնածառը: Ստացված տոնածառները ամրացնել փայտիկով, որպեսզի չքանդվեն: Տոնածառի գագաթը պատրաստելուց առաջ փայտիկը կտրել և թաքցնել միջուկի տակ:
5.Պատրաստի տոնածառները համեմել պղպեղով և զարդարել կտրատած կանաչիով:
Բարի ախորժակ
Աղբյուրը

բազուկ բրինզա ավոկադո ամանորյա բաղադրատոմս Սառը խոտիկներ

Նմանատիպ գրառումներ

Ամանորյա

Բազուկով խավիար

Բազուկով և հալած պանրով խավիար

Մարինացված հում բազուկ

Մարինացված բազուկ

Lյարդով տորթ

Խաշած լեզու

Բազուկով և սնկով աղցան

Հավի մսով և նշով աղցան

Մայրաքաղաքային աղցան հավի մսով

Սանտա-Մարինա

Գունավոր խառնաշփոթ

Կաղամբաթթվով Վինեգրետ

Բազուկով չեխական դերունի

Ոսպով և բազուկով աղցան

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Ամառային պաշտետ հավի լյարդով

Տոնական լցոնած հավ

Դասական մարինացված կարմիր պղպեղ

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Դանդուռով թթու

Ջեռոցում տապակած տավարի լեզու

Սմբուկը աջիկայով և մայոնեզով

Իտալական աղցան <<Սիմպո>>

Տորթ <<Պանչո>>

Աղցան <<Թավշյա>>

Բազուկով կոտլետ

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Ռուլետ <<Վագրային>>

Հատիկավոր լոբով և բրինզայով աղցան

Խաշած լեզվով աղցան

Օլիվյե

Սիրամարգի պոչ

Դդմիկը մայոնեզով և համեմունքներով

Դդմիկով տորթ

Տապակած դդմիկ

Մարինացված կարմիր բողկ

Կարմիր աղցան

Մարինացված կանաչ լոբի