Բաղադրությունը`

  • 6 հատ բազուկ
  • 150 գրամ փափուկ բրինզա
  • 1 թ/գ լիմոնի քերած կճեպ
  • 2 պճեղ սխտոր
  • 1 հատ ավոկադո
  • 1 թ/գ պինդ թթվասեր
  • 1 թ/գ լիմոնի հյութ
  • 6 հատ երկար փայտիկ
  • կանաչի
  • աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Բազուկը խաշել կճեպով կամ եփել ֆոլգայի մեջ: Մաքրել և կտրատել 3-5 մմ լայնությամբ կլորակներով:
2.Բրինզան խառնել քերած լիմոնի կճեպի, մանրացրած սխտորի և պղպեղի հետ:
3.Ավոկադոյի փափուկ մասը գդալով հանել, ավելացնել թթվասերը և սև պղպեղը ու պատառաքաղով մանրացնել:
4.Բազուկե կլորակների վրա քսել միջուկը և այդպես շերտ առ շերտ հավաքել տոնածառը: Ստացված տոնածառները ամրացնել փայտիկով, որպեսզի չքանդվեն: Տոնածառի գագաթը պատրաստելուց առաջ փայտիկը կտրել և թաքցնել միջուկի տակ:
5.Պատրաստի տոնածառները համեմել պղպեղով և զարդարել կտրատած կանաչիով:
Բարի ախորժակ
Աղբյուրը

բազուկ բրինզա ավոկադո ամանորյա բաղադրատոմս Սառը խոտիկներ

Նմանատիպ գրառումներ

Բազուկով և հալած պանրով խավիար

Մարինացված բազուկ

Բազուկով խավիար

Մարինացված հում բազուկ

Խաշած լեզու

Lյարդով տորթ

Ամանորյա

Ջեռոցում տապակած տավարի լեզու

Բազուկով չեխական դերունի

Դանդուռով թթու

Բազուկով և սնկով աղցան

Կաղամբաթթվով Վինեգրետ

Գունավոր խառնաշփոթ

Հավի մսով և նշով աղցան

Մարինացված խորոված կարմիր պղպեղ

Սիսեռով և լավաշով ռոլ

Ավոկադոյով տոստ

Ոսպով և բազուկով աղցան

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Սանտա-Մարինա

Սագախոտով և ավոկադոյով աղցան

Ամառային պաշտետ հավի լյարդով

Տոնական լցոնած հավ

Դասական մարինացված կարմիր պղպեղ

Դդմիկը մայոնեզով և համեմունքներով

Տորթ <<Պանչո>>

Աղցան <<Թավշյա>>

Խաշած լեզվով աղցան

Իտալական աղցան <<Սիմպո>>

Բազուկով կոտլետ

Ռուլետ <<Վագրային>>

Հատիկավոր լոբով և բրինզայով աղցան

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Օլիվյե

Մարինացված կարմիր բողկ

Դդմիկով տորթ

Մարինացված կանաչ լոբի

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Սիրամարգի պոչ

Սմբուկը աջիկայով և մայոնեզով

Կարմիր աղցան

Տապակած դդմիկ

Մայրաքաղաքային աղցան հավի մսով