Ամանորյա
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Դեկտեմբերի 29 2014թԴիտումներ` 4343
1.Մսաղացով աղալ խեղգետնի ձողիկները, ձվերը, խաշած բրինձը, եգիպտացորենը և համեմել աղով: Ավելացնել մայոնեզը և խառնել: Զանգվածը պիտի լինի ոչ խիտ, ոչ էլ ջրի:
2.Ստացված զանգվածից ձևավորել գնդիկներ և թաթախել կոկոսի փշրաննքերի մեջ: Կոկոսի փշրանքները կարելի է փոխարինել քերած սպիտակուցով կամ պանրով:
3.Գնդիկները կարող եք մատուցել կամ հենց այդպես, կամ էլ կարող եք պատրաստել Ձնեմարդ: Քթի համար կարող եք օգտագործել գազար, աչքերի համար ` սև հատիկավոր պղպեղ,կոճակների համար` նռան հատկներ, ձեռքերի համար կանաչու ցողուն:
Բարի ախորժակ
Աղբյուրը
ձու բրինձ խեղգետնի ձողիկներ եգիպտացորեն ամանորյա բաղադրատոմս Սառը խոտիկներ