Բաղադրությունը`

  • 1 բաժակ օղի
  • 1/4 բաժակ տրիպլ սեկ (նարնջի համով լիկյոր)
  • 1/3 բաժակ լորամրգի հյութ
  • 2-4 ճ/գ լիմոնի թարմ հյութ
  • նարնջի կեղև

Պատրաստման եղանակը`


Օղին, լիկյորը և հյութերը լցնել շեյքերի մեջ ,խառնել և սառեցնել: Երբ բավականին սառը լինի, լցնել 4 բաժակի մեջ: Մատուցելուց առաջ նարնջի կեղև դնել մեջը: Նարնջի կեղևը ավելի մեղմ կդարձնի կոկտեյլը:
Բարի ախորժակ
Աղբյուրը

օղի լիկյոր լորամրգի հյութ լիմոնի հյութ Խմիչքներ և կոկտեյլներ

Նմանատիպ գրառումներ

Բամիայով ոչխարի միս

Չիչխանով կոկտեյլ

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Պեկինյան կաղամբով և հազարով աղցան

Ջուր Սասսի

Կանաչ սմուզի

Սմուզի

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Թուրինջով Պունշ

Կիվիով կոկտեյլ