Բաղադրությունը`

  • 1 միջին չափի լիմոն
  • 1 միջին չափի վարունգ
  • 10-15 տերև անանուխ
  • 2 սմ իմբիրի արմատ
  • 2լ ֆիլտրած ջուր

Պատրաստման եղանակը`


1.Սասսի ջուրը պետք է պատրաստել երեկոյան, քանի որ այն պիտի ամբողջ գիշեր մնա սառնարանում: Բոլոր բաղադրիչները շատ լավ լվանալ: Կարելի է նաև տաք ջրով լվանալ, քանի որ բաղադրիչները կտրատելու ենք առանց մաքրելու:
2.Վարունգը և լիմոնը կտրատել շատ բարակ շերտերով:
3.Իմբիրի արմատը մաքրել և անցկացնել մանր քերիչով: Քերած իմբիրը պետք է լինի մեկ թեյի գդալ:
4.Վերցնել երկու լիտրանոց աման (բանկա, կուժ կամ կաթսա) բոլոր բաղադրիչները լցնել մեջը, ավելացնել ֆիլտրած ջուր և դնել սառնարան, թողնել մնա ամբողջ գիշերը:
5.2 լիտրը պետք է խմել ողջ օրվա ընթացքում: Ջուրը ստացվում է մի փոքր թթվային և թարմացնող, հետևաբար խմելը դժվար չէ: Ջուրը պետք է պատրաստել մեկ շաբաթ ամեն օր: Այն օգնում է օրգանիզմից հանել տոքսինները:
Աղբյուրը

վարունգ լիմոն իմբիր անանուխ Խմիչքներ և կոկտեյլներ

Նմանատիպ գրառումներ

Կանաչ սմուզի

Անանուխով չաթնի

Թաբուլե

Թուրինջով Պունշ

Վարունգով աղցան

Գազարով տորթ

Կաղամբով և խեցգետնի ձողիկներով աղցան

Մայրաքաղաքային աղցան հավի մսով

Դալ

Տապակած հավը լիմոնով

Լեբկուխեն

Սրտաձև էկլեր

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Կաղամբով և լապշայով աղցան

Չիչխանով կոկտեյլ

Հավի կրծքամիսը բրոկոլիով

Խեկը բանջարեղենով

Սիրամարգի պոչ

Օրզոյով բանջարեղենային աղցան

Դդումով աղցան

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Կոսմոպոլիտան

Վարունգով սոուս

Հավի միս «Բան-Բան»

Հունական աղցան

Կարմիր աղցան

Կիվիով կոկտեյլ

Սմուզի

Դանդուռով ամառային աղցան

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ