Բաղադրությունը`

  • 1 միջին չափի լիմոն
  • 1 միջին չափի վարունգ
  • 10-15 տերև անանուխ
  • 2 սմ իմբիրի արմատ
  • 2լ ֆիլտրած ջուր

Պատրաստման եղանակը`


1.Սասսի ջուրը պետք է պատրաստել երեկոյան, քանի որ այն պիտի ամբողջ գիշեր մնա սառնարանում: Բոլոր բաղադրիչները շատ լավ լվանալ: Կարելի է նաև տաք ջրով լվանալ, քանի որ բաղադրիչները կտրատելու ենք առանց մաքրելու:
2.Վարունգը և լիմոնը կտրատել շատ բարակ շերտերով:
3.Իմբիրի արմատը մաքրել և անցկացնել մանր քերիչով: Քերած իմբիրը պետք է լինի մեկ թեյի գդալ:
4.Վերցնել երկու լիտրանոց աման (բանկա, կուժ կամ կաթսա) բոլոր բաղադրիչները լցնել մեջը, ավելացնել ֆիլտրած ջուր և դնել սառնարան, թողնել մնա ամբողջ գիշերը:
5.2 լիտրը պետք է խմել ողջ օրվա ընթացքում: Ջուրը ստացվում է մի փոքր թթվային և թարմացնող, հետևաբար խմելը դժվար չէ: Ջուրը պետք է պատրաստել մեկ շաբաթ ամեն օր: Այն օգնում է օրգանիզմից հանել տոքսինները:
Աղբյուրը

վարունգ լիմոն իմբիր անանուխ Խմիչքներ և կոկտեյլներ

Նմանատիպ գրառումներ

Կանաչ սմուզի

Թաբուլե

Անանուխով չաթնի

Վարունգով աղցան

Թուրինջով Պունշ

Լեբկուխեն

Դալ

Կաղամբով և խեցգետնի ձողիկներով աղցան

Մայրաքաղաքային աղցան հավի մսով

Գազարով տորթ

Սրտաձև էկլեր

Խեկը բանջարեղենով

Աղցան <<Թարմություն>>

Աղցան կաղամբով և վարունգով

Կաղամբով և լապշայով աղցան

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Հավի կրծքամիսը բրոկոլիով

Չիչխանով կոկտեյլ

Տապակած հավը լիմոնով

Կարմիր աղցան

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Կոսմոպոլիտան

Վարունգով սոուս

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Սմուզի

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Դդումով աղցան

Կիվիով կոկտեյլ

Օրզոյով բանջարեղենային աղցան

Դանդուռով ամառային աղցան

Հունական աղցան

Հավի միս «Բան-Բան»

Սիրամարգի պոչ