Բաղադրությունը`

  • 4 հատ մեծ կարմիր բիբար
  • 1 հատ գլուխ սոխ
  • 1 հատ գազար
  • 2 պճեղ սխտոր
  • 1/4 բաժակ մաղադանոս
  • 3 բաժակ արգանակ
  • 1 միջին չափի կարտոֆիլ
  • 1/4 բաժակ սպիտակ չոր գինի
  • 2 ճ/գ անյուղ թթվասեր
  • 1/4 բաժակ պարմեզան
  • 1 ճ/գ զեյթունի ձեթ
  • 1ճ /գ de provence համեմունք (կարելի է փոխարինել օրեգանոյով և ծիտրոնով)
  • աղ և պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Կարմիր բիբարները խորովել գազի վրա, դնել փակվող ամանի մեջ, կափարիչը փակել և թողնել 10 րոպե: Հետո մաքրել կճեպները, սերմերը և կտրատել:
2.Կաթսայի մեջ ձեթ լցնել, տաքացնել, ավելացնել կտրատած սոխը, սխտորը,գազարը և De provence համեմունքք և տապակել մոռ 5 րոպե մինչև սոխը փափկի: Հետո ավելացնել արգանակը, բիբարները, կարտոֆիլը և գինին:Եփել մինչ եռալը: Եռալուց հետո կրակը կամացացնել և մարմանդ կրակի վրա եփել 30 րոպե:
3.Բլենդերով խփել, ընթացքում ավելացնել թթվասերը, աղը և պղպեղր:Լցնել մատուցվող ամանների մեջ, ավելացնել պարմեզան

ապուրներ

Նմանատիպ գրառումներ