Մածունով թխվածքաբլիթ
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / հունիս 30 2015Դիտումներ` 40087
Բաղադրությունը`
- 0.5 կգ բանկայով մածուն
- 0.5 կգ բանկայով շաքարավազ
- 3 ճ/գ բուսայուղ
- 1 թ/գ սոդա
- վանիլին
- ալյուր
Պատրաստման եղանակը`
1.Մածունի վրա ավելացնել սոդան և շաքարավազը ու հարել: Հետո ավելացնել ձեթը և վանիլինը: Ալյուրը ավելացնել այնքան, որ ստացվի փափուկ խմոր:
2.Խմորը բացել 2 սմ հաստությամբ և կտրատել թխվածքաբլիթի ֆորմաներով: Թխել 180 աստիճան ջեռոցում:
Բարի ախորժակ
բուսայուղթխվածքներ և տորթերալյուրշաքարավազսոդամածուն
Նմանատիպ գրառումներ
