Ռուլետ <<Վագրային>>

Անի Նալբանդյան · դեկտեմբեր 6 2014
Դիտումներ 7072

Ձկնային միջուկով <<վագրային>> ռուլետ: Զարդարեք Ձեր սեղանը այս համեղ և յուրօրինակ ռուլետով:

h4>Բաղադրությունը`
  • 4 հատ ձու
  • 2 ճ/գ ալյուր
  • 2 ճ/գ օսլա
  • 100 գրամ մայոնեզ
  • 100 գրամ զեյթուն
  • 100 գրամ հալած պանիր
  • 250-300 կարմիր ձուկ
  • կանաչի
  • աղ, պղպեղ
  • լիմոնի հյութ

Պատրաստման եղանակը`


Ձուն խառնել ալյուրի, օսլայի, մայոնեզի, աղի և պղպեղի հետ: Ստացված խմորից մի փոքր մաս վերցնել և խառնել կտրատած կանաչիի հետ: Ջեռոցի տապակայի վրա փռել թխելու համար նախատեսված թուղթ, վրան լցնել խմորը: Ճաշի գդալով հատվածաբար լցնել կանաչիի հետ խառնած խմորը: Վրան շարել կլոր-կլոր կտրատած զեյթունները: Թխել 7-10 րոպե180-200 աստիճան ջեռոցում: Պատրաստի խմորը շրջել: Զեյթունով շերտը կհայտնվի ներքևում: Խմորի վրա քսել հալած պանիրը, շարել ձկի կտորները: Կարելի է ավելացնել նաև կարմիր խավիար: Ցողել լիմոնի հյութով: Փաթաթել ռուլետի ձևով և պահել սառնարանում:
Աղբյուրը

ձուսառը խոտիկներալյուրօսլակարմիր ձուկզեյթուն

Նմանատիպ գրառումներ
Lյարդով տորթ
Ամանորյա