Սպիտակ բողկը խառը կանաչիներով

Անի Նալբանդյան · դեկտեմբեր 18 2020
Դիտումներ 778

Խոհանոցը առանց բազմատեսակ կանաչիների և բանջարեղենների շատ անգույն ու անհետաքրքիր կլիներ: Չէինք կարողանա ստեղծել համեղ ու առողջ ափսեներ: Ուրեմն օգտագործենք մեզ տրված բարիքները ու վայելենք նոր համերը:

Բաղադրությունը`

  • 1 հատ սպիտակ բողկ
  • 3 հատ կարմիր բողկ
  • 0.5 կապ հազար
  • 1 բուռ ռուկոլա
  • 1 բուռ բազուկի տերև
  • 3 հատ կարմիր բողկ
  • 5 ճյուղ կանաչ սոխ
  • 10 հատ զեյթուն
  • զեյթունի ձեթ
  • բալզամիկ քացախ
  • վարդագույն աղ
  • սև պղպեղ
  • մոցառելա (զարդարանքի համար)

Պատրաստման եղանակը`


1.Բոլոր կանաչիները խնամքով լվանալ,ջրքամել և չորացնել:
2.Սպիտակ բողկը լվանալ, մաքրել և անցկացնել խոշոր քերիչով:Կարմիր բողկը ևս անցկացնել քերիչով:
3.Զեյթունը կտրատել օղակներով:
4.Աղցանամանի մեջ իրար խառնել կտրատած կանաչիները, քերիչով անցկացրած երկու տեսակի բողկերը, կտրատած զեյթունը, համեմել աղով և սև պղպեղով, ձեթով և բալզամիկ քացախով: Զարդարել մոցարելա պանրով:
Բարի ախորժակ

աղցաններզեյթունռուկոլաբազուկի տերևհազարկարմիր բողկսպիտակ բողկ