Բաղադրությունը`

  • 300 գրամ կանաչ սխտոր
  • 2 հատ դափնու տերև
  • 1 ճ/գ քացախ
  • 1 ճ/գ կորեական գազարի համեմունք
  • 0,5 թ/գ շաքարավազ
  • 3 պճեղ սխտոր
  • բուսայուղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Կանաչ սխտորը լվանալ սառը ջրով, կտրատել 3-4 սմ երկարությամբ։ Լավ տաքացրած ձեթի մեջ տապակել, մինչև որ սկսի փափկել։ Ավելացնել դափնու տերևը, քացախը, շաքարավազը, աղը, տապակել ևս 2-3 րոպե և անջատել կրակը, թողնել, որ հովանա։
2․Հովանալուց հետո միայն ավելացնել ճզմած սխտորը և կորեական գազարի համեմունքը։ Թողնել սառնարանում 1 ժամ, որպեսզի համերը միանան։
Բարի ախորժակ

կանաչ սխտոր կորեական գազարի համեմունք Կորեական խոհանոց Արևելյան խոհանոց

Նմանատիպ գրառումներ

Դալ

Կանաչ սխտորը լոլիկով

Ցոխադի Սուենտե

Բրնձով և կանաչ սխտորով փլավ

Սոբա

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Ալու Գոբի

Կանաչ սխտորի մածուկ

Տապակած կանաչ սխտոր

Կորեական գազարը մսով

Թաթարական Ազու

Կուլչա

Սամոսա

Կամդի-չա

Հավի միս «Բան-Բան»

Այծի մսով Կարրի