Թարխունով և սխտորով քացախ
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Հուլիսի 11 2015թԴիտումներ` 4294
1.Քացախը տաքացնել, բայց չեռացնել:
2.Թարխունը լվանալ, սխտորը մաքրել և շերտերով կտրատել:
3.Մաքուր ապակյա շշի մեջ տեղադրել թարխունը, սխտորը և սև հատիկավոր պղպեղը: Վրան լցնել տաքացրած քացախը, բերանը փակել և դնել մութ տեղում: Թողնել 12-15 օր:
4.15 օր հետո քացախը լցնել մեկ այլ մաքուր շշի կամ ապակյա այլ տարայի մեջ:
Բարի ախորժակ
1.Քացախի մեջ կարող եք գցել մի ճյուղ թարխուն: Այս տարբերակով ապակյա շիշը ավելի գեղեցիկ կլինի և կօգնի Ձեզ արագ գտնել համապատասխան քացախը:
թարխուն սխտոր քացախ սև հատիկավոր պղպեղ Սոուսներ