Բաղադրությունը`

  • 500 գրամ կանաչ սխտոր
  • 1 թ/գ աղ
  • 1.5 ճ/գ ձեթ

Պատրաստման եղանակը`


1.Կանաչ սխտորը մաքրել, լվանալ և խոհանոցային անձեռոցիկով կամ սրբիչով չորացնել:
2.Պատրաստի կանաչ սխտորը մանրացնել բլենդերով կամ աղալ մսաղացով, ավելացնել աղը և ձեթը: Խառնել, լցնել ապակյա բանկայի մեջ և պահել սառնարանում:

Հուշում`


1.Սխտորի մածուկը կարելի է օգտագործել աղցանների, սոուսների, ապուրների մեջ: Մածուկը շատ համեղ է նաև հացի վրա քսած տարբերակով:

կանաչ սխտոր աղ ձեթ Սոուսներ

Նմանատիպ գրառումներ

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Բրնձով և կանաչ սխտորով փլավ

Ընկույզով ավելուկ

Չիչխանով սոուս

Կանաչ սխտորը լոլիկով

Հոնով սոուս մսի և ձկան համար

Հոնով կետչուպ

Խորոված լոլիկով սոուս

Վարսակի շիլա

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Ամերիկյան Փանքեյք

Միջինք (Տապլա)

Ձվով տապակած շրեշտ

Ցոխադի Սուենտե

Սև հաղարջով մաֆին

Պասի թխվածքաբլիթ

Սամոսա

Կուլչա

Սացեբիլի

Դանդուռով աղցան

Վարունգով սոուս

Անանուխով չաթնի

Հավի միս «Բան-Բան»

Կանաչ սխտորով կորեական աղցան

Թարխունով և սխտորով քացախ

Տապակած կանաչ սխտոր

Բլյու Չիզ

Սոխառածով ավելուկի աղցան

Գետնանուշի կարագ

Մայոնեզ տնային պայմաններում