Բաղադրությունը`

  • 500 գրամ կանաչ սխտոր
  • 1 թ/գ աղ
  • 1.5 ճ/գ ձեթ

Պատրաստման եղանակը`


1.Կանաչ սխտորը մաքրել, լվանալ և խոհանոցային անձեռոցիկով կամ սրբիչով չորացնել:
2.Պատրաստի կանաչ սխտորը մանրացնել բլենդերով կամ աղալ մսաղացով, ավելացնել աղը և ձեթը: Խառնել, լցնել ապակյա բանկայի մեջ և պահել սառնարանում:

Հուշում`


1.Սխտորի մածուկը կարելի է օգտագործել աղցանների, սոուսների, ապուրների մեջ: Մածուկը շատ համեղ է նաև հացի վրա քսած տարբերակով:

կանաչ սխտոր աղ ձեթ Սոուսներ

Նմանատիպ գրառումներ

Ընկույզով ավելուկ

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Չիչխանով սոուս

Հոնով սոուս մսի և ձկան համար

Ցոխադի Սուենտե

Կանաչ սխտորը լոլիկով

Բրնձով և կանաչ սխտորով փլավ

Հոնով կետչուպ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Վարսակի շիլա

Ամերիկյան Փանքեյք

Ձվով տապակած շրեշտ

Խորոված լոլիկով սոուս

Միջինք (Տապլա)

Սև հաղարջով մաֆին

Թարխունով և սխտորով քացախ

Պասի թխվածքաբլիթ

Սամոսա

Կուլչա

Սացեբիլի

Դանդուռով աղցան

Վարունգով սոուս

Անանուխով չաթնի

Հավի միս «Բան-Բան»

Տապակած կանաչ սխտոր

Կանաչ սխտորով կորեական աղցան

Բլյու Չիզ

Գետնանուշի կարագ

Սոխառածով ավելուկի աղցան

Մայոնեզ տնային պայմաններում