Բաղադրությունը`

  • 2 հատ միջին չափի դդմիկ
  • 2 ճ/գ եգիպտացորենի ալյուր
  • 1 ճ/գ չորացրած ռեհան
  • ձեթ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Դդմիկները լվանալ, մաքրել կեղևից և կտրատել 1 սմ հաստությամբ շրջանակների, վրան աղ ցանել։
2․Եգիպտացորենի ալյուրը և չորացրած, մանրացրած ռեհանը խառնել իրար հետ։ Կտրատած դդմիկները թաթախել պատրաստի ալյուրի մեջ և տապակել տաքացրած ձեթի մեջ։ Պատրաստի դդմիկները տեղափոխել խոհանոցային անձեռոցիկի վրա, որպեսզի ավելորդ ձեթը քամվի։ Մատուցել ինչպես սառը, այնպես էլ տաք վիճակում։
Բարի ախորժակ

դդմիկ եգիպտացորենի ալյուր չորացրած ռեհան Սառը խոտիկներ

Նմանատիպ գրառումներ

Դդմիկը մայոնեզով և համեմունքներով

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Դդմիկով տորթ

Բազուկով և հալած պանրով խավիար

Դասական մարինացված կարմիր պղպեղ

Սպանախով և դդմիկով դերունի

Տոնական լցոնած հավ

Դանդուռով թթու

Դդմիկով պեննե

Տապակած կարտոֆիլը դդմիկով

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Բանջարեղենային բլղուր

Խոզի միսը բանկայի մեջ

Մարինացված խորոված կարմիր պղպեղ

Հավի կրծքամսով և դդմիկով կոտլետ

Հատիկավոր լոբով պաշտետ

Ավելուկով սենդվիչ

Սիսեռով և լավաշով ռոլ

Սագախոտով և ավոկադոյով աղցան

Ամառային պաշտետ հավի լյարդով

Հում դդմիկով աղցան

Դդմիկով և սնկով սոտե

Դդմիկով և գազարով աղցան

Ջեռոցում տապակած տավարի լեզու

Դդմիկով օրզո

Lյարդով տորթ

Մարինացված բազուկ

Բազուկով խավիար

Մարինացված կարմիր բողկ

Խաշած լեզու

Ամանորյա

Ռուլետ <<Վագրային>>

Բանջարեղենային պիցցա

Ամանորյա աղցան <<Բազուկե տոնածառ>>

Դդմիկով կոտլետ

Մատղաշ կարտոֆիլով և հավի բդիկներով ռագու

Սիրամարգի պոչ

Դանդուռով և դդմիկով աղցան

Տապակած հավը լիմոնով

Մարինացված կանաչ լոբի

Սմբուկը աջիկայով և մայոնեզով

Դդմիկով սոտե

Դդմիկով խավիար

Մարինացված հում բազուկ

Կեֆտեդես

Մարինացված կարմիր պղպեղ