Բաղադրությունը`

  • 2 հատ միջին չափի դդմիկ
  • 2 ճ/գ եգիպտացորենի ալյուր
  • 1 ճ/գ չորացրած ռեհան
  • ձեթ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Դդմիկները լվանալ, մաքրել կեղևից և կտրատել 1 սմ հաստությամբ շրջանակների, վրան աղ ցանել։
2․Եգիպտացորենի ալյուրը և չորացրած, մանրացրած ռեհանը խառնել իրար հետ։ Կտրատած դդմիկները թաթախել պատրաստի ալյուրի մեջ և տապակել տաքացրած ձեթի մեջ։ Պատրաստի դդմիկները տեղափոխել խոհանոցային անձեռոցիկի վրա, որպեսզի ավելորդ ձեթը քամվի։ Մատուցել ինչպես սառը, այնպես էլ տաք վիճակում։
Բարի ախորժակ

դդմիկ եգիպտացորենի ալյուր չորացրած ռեհան Սառը խոտիկներ

Նմանատիպ գրառումներ

Դդմիկը մայոնեզով և համեմունքներով

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Դդմիկով տորթ

Սպանախով և դդմիկով դերունի

Դանդուռով թթու

Դասական մարինացված կարմիր պղպեղ

Դդմիկով պեննե

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Ջեռոցում տապակած տավարի լեզու

Տապակած կարտոֆիլը դդմիկով

Տոնական լցոնած հավ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Բանջարեղենային բլղուր

Սագախոտով և ավոկադոյով աղցան

Սիսեռով և լավաշով ռոլ

Մարինացված խորոված կարմիր պղպեղ

Հավի կրծքամսով և դդմիկով կոտլետ

Դդմիկով և գազարով աղցան

Դդմիկով և սնկով սոտե

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Խոզի միսը բանկայի մեջ

Ամառային պաշտետ հավի լյարդով

Հում դդմիկով աղցան

Բազուկով և հալած պանրով խավիար

Մարինացված կանաչ լոբի

Lյարդով տորթ

Մարինացված բազուկ

Բազուկով խավիար

Մարինացված կարմիր բողկ

Խաշած լեզու

Ամանորյա

Ռուլետ <<Վագրային>>

Բանջարեղենային պիցցա

Ամանորյա աղցան <<Բազուկե տոնածառ>>

Դդմիկով կոտլետ

Մատղաշ կարտոֆիլով և հավի բդիկներով ռագու

Սիրամարգի պոչ

Դանդուռով և դդմիկով աղցան

Տապակած հավը լիմոնով

Սմբուկը աջիկայով և մայոնեզով

Դդմիկով սոտե

Դդմիկով խավիար

Մարինացված հում բազուկ

Կեֆտեդես

Դդմիկով օրզո