Բաղադրությունը`

  • 500 գրամ չիչխան
  • 4 ճ/գ շաքարավազ
  • 1 թ/գ աղ
  • 2 պճեղ սխտոր
  • 60 մլ ձեթ
  • 2 հատ կծու պղպեղ
  • 1 թ/գ ռեհան
  • 1 թ/գ ուրց
  • 1 ճ/գ քացախ
  • սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


Չիչխանը լվանալ և մանրացնել բլենդերով: Ստացված զանգվածը անցկացնել մաղով, որ մնա միայն պտղամիսը:Մաղով անցկացրած զանգվածը նորից լցնել բլենդերի մեջ, ավելացնել աղը, շաքարավազը, սև պղպեղը, չորացրած ռեհանը, չորացրած ուրցը, սխտորը, կծու պղպեղը և նորից հարել բլենդերով: Լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել ձեթը և եփել մարմանդ կրակի վրա 15 րոպե: Անջատելուց հետո ավելացնել քացախը և խառնել: Թողնել սառնարանում մեկ գիշեր, որ համերը լրովին միանան:Մատուցել մսի և ձկան հետ:

Հուշում`


1.Շաքարավազը, աղը, կծու պղպեղը կարող եք լցնել ըստ ճաշակի:
2.Սոուսը կարող եք պատրաստել նաև կտերով՝ հաշվի առնելով կտերի մեջ առկա յուղի օգտակարությունը:
3.Սոուսը կարելի է նաև պահածոյացնել: Եթե պահածոյացնում եք, ապա տաք-տաք լցնել ստերիլիզացված բանկայի մեջ:

չիչխան սխտոր կծու պղպեղ ռեհան ուրց Սոուսներ

Նմանատիպ գրառումներ

Տապակած մատղաշ կարտոֆիլ

Բլյու Չիզ

Թարխունով և սխտորով քացախ

Հոնով սոուս մսի և ձկան համար

Անանուխով չաթնի

Խորոված լոլիկով սոուս

Վարունգով սոուս

Գազարով և հավով դիետիկ աղցան

Բազուկով չեխական դերունի

Տոնական լցոնած հավ

Սոբա

Ընկույզով կանաչ լոբի

Հավի կրծքամսով և լավաշով սամոսա

Բազուկով և հալած պանրով խավիար

Դանդուռով և կարտոֆիլով աղցան

Հավի կծու սրտիկներ

Չիչխանով կոկտեյլ

Դանդուռով թթու

Հոնով կետչուպ

Իմամ Բայալդի

Սիսեռով և դանդուռով աղցան

Մածունով կանաչ լոբի

Դասական մարինացված կարմիր պղպեղ

Աջափսանդալի

Սմբուկով կորեական աղցան

Ոսպով և դդումով դիետիկ աղցան

Խորոված սմբուկով և պղպեղով խավարտ

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Դդմիկով և գազարով աղցան

Դդմիկով և սնկով սոտե

Կանաչ լոբով և գազարով աղցան

Բանջարեղենային միքս

Դդումով և բրնձով փլավ

Քարաճիկով աղցան

Ավելուկով սենդվիչ

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Հավի կրծքամսով և դդմիկով կոտլետ

Բրնձով և դանդուռով փլավ

Սիսեռով և սմբուկով աղցան

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Ոսպով և բազուկով աղցան

Տապակած կարտոֆիլը դդմիկով

Սխտորած վարսակի փաթիլներով

Եղինջով և բլղուրով ապուր

Բլղուրով և մանդակով փլավ

Կանաչ լոբով և կարտոֆիլով աղցան

Ալու Գոբի

Բրնձով և խաղողի տերևներով փլավ

Բլղուրով և ավելուկով փլավ

Հավի կրծքամիսը թթվասերով

Դդմիկով կոտլետ

Ավելուկի աղցան

Բյոֆ Բուգինյոն

Սպանախով աղցան

Կանաչ լոբով ամառային ճաշ

Վարունգով աղցան

Մարինացված հում բազուկ

Կանաչ սխտորի մածուկ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Գազարով և լապշայով աղցան

Մարինացված բազուկ

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Դանդուռով աղցան

Խորոված ջեռոցում

Դդմիկով տորթ

Սացեբիլի

Խաշած լեզվով աղցան

Lյարդով տորթ

Կորեական գազարը մսով

Տապակած գազար

Սնկի համով սմբուկ

Կեֆտեդես

Կարմիր լոբով աղցան

Ծաղկակաղամբով աղցան

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Դդումով կոտլետ

Հավի մսով և նշով աղցան

Գյուղական կարտոֆիլ

Ձավարով և համեմունքներով փլավ

Չաշուշուլի դդմի սերմերով

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Դալ

Ծաղկակաղամբ <<Բրնձի հատիկներ>>

Սպագետի սմբուկի սոուսով

Սմբուկը լոլիկի հյութի մեջ

Հավի մսով և կաղամբով տեֆտելիա

Դդմիկը մայոնեզով և համեմունքներով

Դանդուռով և դդմիկով աղցան

Դդմիկով օրզո

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Մարինացված կանաչ լոբի

Ջեռոցում եփած սխտորով կարտոֆիլ