Հազարով և գազարով աղցան
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Փետրվարի 28 2016թԴիտումներ` 44250
1.Հազարը լվանալ սառը ջրով, թողնել, որ ջուրը քամվի, ապա կտրատել:
2.Գազարը լվանալ, մաքրել և անցկացնել խոշոր քերիչով: Ավելացնել կտրատած հազարի վրա:
3.Սոխը և կանաչիները նույնպես լվանալ սառը ջրով, կտրատել և ավելացնել հազարի վրա:
4.Աղցանի վրա ավելացնել ձեթր, լիմոնի հյութը, սև պղպեղը,աղը, քունջութը: Բոլորը միասին խառնել և մատուցել:
Բարի ախորժակ
հազար գազար քունջութ սոխ համեմ մաղադանոս թարխուն պահք Աղցաններ