Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Մարտի 13 2016թԴիտումներ` 8349
1․Խնջլոզը մաքրել, լավ լվանալ սառը հոսող ջրով այնպես, որ հողի մասնիկներ չմնան։
2․Եռացող աղ արած ջրի մեջ շոգեխաշել 3-4 րոպե։ Ջրից հանել և քամել։
3․Կարագը տաքացնել, ավելացնել ջրքամված ղնջլոզը, տապակել մեկ րոպե, ապա ավելացնել հարած ձուն։ Թողնել կրակին մինչև ձուն պատրաստ լինի։ ՄԱտուցել տաք վիճակում սխտոր-մածունով։
Բարի ախորժակ